Haemme ammattipuhtaus- ja hygienialiiketoimintayksikköömme teknistä asiantuntijaa Itä-Suomeen

Kiilto työllistää yhteensä noin 800 henkilöä, joiden hyvinvointi on meille tärkeää. Perheyrityksenä toimintakulttuurimme on syntynyt vahvasta suomalaisesta osaamisesta ja henkilöstön arvostamisesta. Jatkuvat kehittämishankkeet luovat innostavia kasvumahdollisuuksia yhtiömme sisällä. Meille asiakas on kuningas. Rakennamme kestävää tulevaisuutta vastuullisesti ihmiset ja ympäristö huomioiden. Toimimme ja kasvamme kansainvälisesti yhdeksässä maassa Itämeren ympärillä yhteensä noin 250 miljoonan asukkaan markkina-alueella

Etsimme nyt ammattipuhtaus- ja hygienia -liiketoimintayksikköömme

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA

Tehtävän toiminta-alue on ensisijaisesti Itä-Suomi (Pohjois- ja Etelä-Savo sekä Pohjois-Karjala) ja tehtävä on hoidettavissa Kuopion talousalueelta käsin. Tehtävässä vastaat itsenäisesti HoReCa- ja ammattisiivouksen asiakkuuksissa käytössä olevien annostelulaiteratkaisuidemme asennuksista sekä huolloista. Lisäksi toimit asiakkaiden tukena tarjoten asiantuntevia ratkaisuja ja informaatiota mm. heidän astianpesuprosesseihinsa liittyvissä kysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä oman työyhteisön sekä jälleenmyyjäverkostomme kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää säännönmukaista matkustamista pääasiassa Suomessa.

Tehtävän hoitamisen edellytykset:

  • tekninen koulutustausta
  • kokemus teknisestä asiakaspalvelusta katsotaan eduksi
  • sähköpätevyysluokka 2 tai 3 katsotaan eduksi (vähintään sähköalan peruskoulutus)
  • tekninen ongelmanratkaisukyky
  • tinkimätön asiakaspalveluasenne
  • yleisimpien tietosovellusten ja digitaalisten työvälineiden hallinta
  • voit olla juuri opinnot päättänyt tai jo pidemmän aikaa työelämässä ollut

Tarjoamme sinulle vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstön työhyvinvointiin ja olemme saaneet siitä myös valtakunnallisia tunnustuksia, joista viimeisimpänä Suomen aktiivisimman työpaikan sertifikaatti.

Lisätietoa tehtävästä antaa myyntipäällikkömme Mikko Ruhtinas, puh. +358 40 5893263, 5.2. klo 9-11 ja 12.2. klo 14-16.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan myös CV viimeistään 17.2.2019 täällä.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Hakuajan jälkeen lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 27.2.2019 mahdollista työhaastattelua varten (Kuopio).