Haemme ammattihygienian liiketoimintaan Turkuun myyntiassistenttia

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

Haemme nyt Turkuun ammattihygienian liiketoimintaan

MYYNTIASSISTENTTIA

Tässä monipuolisessa tehtävässä osallistut tarjoustyöskentelyyn, tuet teollisuuden myyntitiimiä myyntiprosessin eri vaiheissa ja vastaat sekä sisäisestä että ulkoisesta viestinnästä. Työ sisältää muun muassa tarjousdokumenttien tekemistä, tarjousten aikataulutusta sekä asiakas- ja hintatietojen ylläpitoa ERP-järjestelmässämme. Toimenkuvaasi kuuluvat myös sopimusten ja esitysten käännöstyöt, myyntimateriaalien ja myyntiraporttien tuottaminen sekä messu- ja tilaisuusjärjestelyt. Vastaat lisäksi erilaisten kampanjoiden ja markkinoiden mainosaineistoista, aikataulutuksesta ja yhteydenpidosta asiakkaiden kanssa sekä uutiskirjeiden ja muiden tiedotteiden lähettämisestä asiakkaille.

Odotamme sinulta kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Tehtävässä menestymisessä eduksi on kokemus vastaavista tehtävistä sekä teollisuuden tuntemus. Hyvät tiimityöskentelytaidot sekä organisointikyky auttavat päivittäisessä työssäsi, kuten myös sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisia ICT-taitoja sekä kokemusta ERP- ja CRM-järjestelmien käytöstä.

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten ja harrastusvuorojen kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka. Lue lisää tästä linkistä: 100-vuotias Kiilto kehittää työhyvinvointia määrätietoisin askelin.

Lisätietoa tehtävästä antaa 21.4.2020 klo 9 – 11 ja 27.4.2020 klo 9 – 11 Myyntipäällikkö Jukka Rantala, puh. +358407155484. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen täällä viimeistään 29.4.2020.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 13.5.2020 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitysratkaisut, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.