Haemme ammattihygienian liiketoimintaan Turkuun myyntiassistenttia

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme? 

 

Haemme nyt Turkuun ammattihygienian liiketoimintaan äitiysloman sijaisuuden ajaksi 

MYYNTIASSISTENTTIA

 

Tässä monipuolisessa tehtävässä vastuullesi kuuluu tarjoustyöskentely (julkiset hankinnat ja yksityiset tarjoukset), hinnantarkistukset, jälkihyvitteet, vuosihyvitykset ja myyntisopimukset sekä muut myynnin tukitoiminnot. Työ sisältää muun muassa tarjousdokumenttien tekemistä, tarjousten aikataulutusta sekä asiakas- ja hintatietojen ylläpitoa ERP-järjestelmässämme. 

Odotamme sinulta kykyä oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että sinulla on työhön soveltuva koulutus. Microsoft Office –ohjelmien hallinta, numerotarkkuus ja sovituissa aikatauluissa pysyminen sekä hyvä paineensietokyky ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten ja harrastusvuorojen kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka. 

Lisätietoa tehtävästä antaa 22.1.2021 klo 10 – 11 ja 25.1.2021 klo 15 – 16 Myyntipäällikkö Mikko Ruhtinas, puh. +358405893263. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 31.1.2021 täällä.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 9.2.2021 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.