Haemme ammattihygienian liiketoimintaamme teknistä asiantuntijaa Tampereen alueelle

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?    

 

Ammattihygienia on yksi neljästä liiketoiminta-alueestamme. Olemme Suomen johtava ammattipuhtaus- ja hygienia-asiantuntija. Tuotamme hyvinvointia puhtaudesta, koulutamme alan ammattilaisia ja valmistamme tehokkaita, turvallisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita sekä palveluita kaikille korkeaa hygienia- ja puhtaustasoa vaativille toimialoille. Ammattisiivous, keittiöhygienia, sairaala- ja henkilöhygienia, tekstiilien pesu, sekä annostelu- ja pesutekniikka ovat osaamisemme keskiössä. 

Haemme nyt 

TEKNISTÄ ASIANTUNTIJAA 

 

Tehtävän toiminta-alue on ensisijaisesti Pirkanmaa ja tehtävä on hoidettavissa mm. Tampereen alueelta käsin. Tehtävässä vastaat itsenäisesti ammattihygienian liiketoimintayksikössä HoReCa- ja ammattisiivouksen avainasiakkuuksissa tarjottavista tuote- ja annostelulaiteratkaisuistamme. Huolehdit aktiivisella otteella nykyisistä asiakkaistamme sekä luot aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Toimit asiakkaiden tukena tarjoten asiantuntevia ratkaisuja ja informaatiota mm. heidän astianpesuprosesseihinsa liittyvissä kysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä jälleenmyyjäverkostomme kanssa. Raportoit tehtävässä myyntipäällikölle. Tehtävän hoitaminen edellyttää säännönmukaista matkustamista pääasiassa Pirkanmaalla sekä satunnaisesti Pirkanmaata ympäröivissä maakunnissa. Tehtävään kuuluu vapaa autoetu.

Odotamme sinulta: 

  • teknistä koulutustaustaa 
  • vähintään sähköalan peruskoulutusta 
  • teknistä ongelmanratkaisukykyä 
  • tinkimätöntä asiakaspalveluasennetta 
  • yleisimpien tietosovellusten ja digitaalisten työvälineiden hallintaa 
  • kokemus teknisestä asiakaspalvelusta katsotaan eduksi 

Tarjoamme näköalapaikan kasvavalle hygienia-alalle kansainvälisessä yrityksessä. Tarjoamme sinulle kehittyvän yrityksen toimintaympäristön, itsenäisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Panostamme aktiivisesti henkilöstömme työhyvinvointiin, meidät on esimerkiksi kaksi kertaa aiemmin valittu Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi. Tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman hyvinvoinnin ylläpitoon taukoliikunnan, kuntotestausten ja harrastusvuorojen kautta. Tuemme henkilöstömme osaamisen uusiutumista muun muassa omien koulutusohjelmiemme avulla. Olemme savuton työpaikka.

Lisätietoa tehtävästä antaa tekninen palvelupäällikkö Tommi Orte, puh. +358405825431 täällä

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 2.5.2021.

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

KiiltoClean Oy kuuluu Kiiltoon, joka on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys ja jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden liimat ja palonesto, ammattihygienia ja kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Toimimme yhdessätoista maassa ja työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue lisää meistä verkkosivuiltamme.