Etsimme yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyistä logistiikkapäällikköä Lempäälään

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Etsimme yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyistä Logistiikkapäällikköä vastaamaan Suomen varasto- ja logistiikkatoiminnoistamme. Toimenkuvaasi kuuluu päivittäinen vuorovaikutus tilaus-toimitusketjun sisällä varmistaaksesi erinomaisen toimitusvarmuuden toteutumisen. Lisäksi toimit asiantuntijana kansainvälisten tytäryhtiöidemme varastotoimintojen kehittämisessä. Toimipisteesi sijaitsee Lempäälässä.

Olet osa osaavaa ja ammattimaista tuotantotiimiä, joka tukee sinua oppimaan ja kehittymään sekä puhaltaa vahvasti yhteen hiileen tavoitteiden saavuttamiseksi. Pääset työssäsi kehittämään varasto- ja logistiikkatoimintaa kokonaisvaltaisesti ja tutustumaan muun muassa VAK-kuljetusmääräyksiin. Varastomme sijaitsevat Lempäälässä ja Vantaalla. Kansainvälisesti toimimme 12 maassa Itämeren alueella.

Sinulla on vahva kokemus tuotevaraston hallinnasta ja lähetystoiminnasta. Toivomme, että käytät sujuvasti toiminnanohjausjärjestelmiä, olet innostunut kehittämään varastoautomaatiota ja nopea oppimaan uutta. Osaamisellasi ja persoonallasi olet tärkeä osa Kiilto-konsernia ja tuet kansainvälistymistä ja uusiutumista. Sinulla on vahva ja palveleva can do- ja hands on -asenne ja halu kuulua sujuvaan tilaus-toimitusketjuun. Organisaatioosi kuuluu noin 30 henkilöä ja odotammekin sinulta erinomaisia esimiesvalmiuksia. Tehtävässä eduksi on esimerkiksi insinöörin/diplomi-insinöörin tutkinto. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus matkustaa tarvittaessa.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta tulla rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta? Lisätietoa tehtävästä saat 26. ja 28.11.2019 klo 9.30 – 11.00 tuotantopäällikkö Tanja Raitaniemeltä, puh. +358 50 5055670.

Kerro meille hakemuksessasi, miltä sinun suunnitelmissasi yhteinen tulevaisuutemme voisi näyttää. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 1.12.2019 täällä.

 

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 13.12.2019 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Olemme savuton työpaikka.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.