Etsimme kokenutta ja kehitysmyönteistä tuotannonsuunnittelijaa Turun tehtaallemme

Tulevaisuus tehdään tänään. Kiillossa panostetaan päivittäin huomiseen huolehtimalla työhyvinvoinnista, rohkaisemalla uusiutumiseen ja kehittämällä toimintaa jatkuvasti entistä vastuullisemmaksi. Meitä ohjaa tahto olla alamme ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaillemme. Olemme lähellä, etsien uutta ja oivaltaen. Haluatko kirjoittaa oman lukusi satavuotiseen kasvutarinaamme?

 

Etsimme kokenutta ja kehitysmyönteistä Tuotannonsuunnittelijaa Turun tehtaallemme. Tehtävässä vastaat lyhyen ja pitkän aikavälin tuotannonsuunnittelusta tavoitteena korkea toimitusvarmuus ja resurssien tehokas käyttö. Vastaat omalta osaltasi tuotemuutoksiin liittyvästä prosessista ja varmistat tuotteiden lanseeraukset sovitussa aikataulussa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan kehittämällä tuotannonsuunnittelua aktiivisesti. Avustat liiketoimintoja kysynnän tarvesuunnittelussa. Olet tärkeä osa toimitusketjumme sujuvuutta ja toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa oston, tuotannon sekä logistiikan kanssa. Raportoit tehtävässäsi tuotantopäällikölle.

Odotamme sinulta organisointikykyä, analyyttisyyttä ja ongelmaratkaisutaitoja. Toivomme, että haluat jatkuvasti oppia uutta ja parantaa toimintaa. Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. Toivomme myös, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään viiden vuoden kokemus tuotannonsuunnittelutehtävistä ERP-järjestelmällä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta tulla rakentamaan kanssamme kestävää tulevaisuutta ja hyvinvointia puhtaudesta? Lisätietoa tehtävästä saat 20.11.2019 klo 15 -16 ja 28.11.2019 klo 15 – 16 tuotantopäällikkö Mira Kaunistolta, puh. +358 40 5581248.

Kerro meille hakemuksessasi, miltä sinun suunnitelmissasi yhteinen tulevaisuutemme voisi näyttää. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen meille viimeistään 1.12.2019 täällä.

 

Toimimme Kiillon rekrytointiprosessin mukaisesti ja käsittelemme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti. Lähetämme osalle hakijoista videohaastattelukysymyksiä. Lisäksi pyydämme hakijoita varaamaan 17.12.2019 mahdollista työhaastattelua varten. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Olemme savuton työpaikka.

Kiilto on 100-vuotias kasvava suomalainen perheyritys, jonka visio on vuodessa 2080. Me kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kemianteollisuuden ratkaisuja neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat rakentaminen, teollisuuden kiinnitys- ja hygieniaratkaisut, ammattipuhtaus ja -hygienia sekä kuluttajatuotteet. Toimintamme ydinajatuksia ovat ympäristöjohtajuus, läheisyys ja sitoutuminen tulevaisuuteen. Työllistämme noin 1000 henkilöä, joiden hyvinvointi ja osaaminen ovat ratkaisevassa roolissa työssämme asiakkaan hyväksi. Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.