Erisan Pro -voiteet uudistuneet

Ammattikäyttöön tarkoitetut Erisan Pro -tuotteet ovat saaneet uuden ilmeen. Erisan Pro sopii herkimmällekin iholle. Tuotesarja on tutkitusti turvallinen ja tehokas hoitavuutta unohtamatta. Uuden ilmeen lisäksi Erisan Pro -voiteiden valikoima uudistuu helmikuussa 2019, ja uudistuksen myötä oikean voiteen valinta helpottuu. Uudessa valikoimassa on aiempaa enemmän myös erilaisia pakkausvaihtoehtoja.

Tuotekehityksen tuloksena on syntynyt kaksi täysin uutta tuotereseptiä joista on kehitetty voiteet Erisan Hydra Cream kosteusvoide sekä Erisan Protect perusvoide. Aiemmin valikoimissamme olleet Erisan Cream, Erisan Protect, Erisan Kosteusvoide ja Erisan Perusvoide tulevat poistumaan valikoimastamme. Asiakaspalvelumme suosittelee käyttöönne uusia voiteita viimeistään silloin, kun tilaamaanne voidenimikettä ei enää ole saatavilla. Tarvittaessa tarkempaa tietoa saatte myös alueellanne toimivalta asiantuntijalta.

Ammattikäytössä voiteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat ihon suojaamis- ja kosteutuskyky. Uusien voiteidemme, Erisan Hydra Cream kosteusvoiteen ja Erisan Protect perusvoiteen, tuotekehityksessä nämä ominaisuudet ovat olleet johtoajatuksena alusta lähtien. Lopputulosta pääsette testaamaan etenkin nyt talvella, jolloin ihoa rasittavat olosuhteet ovat pahimmillaan. Ihon kunnosta huolehtiminen ja voiteiden säännöllinen käyttö on ihoongelmien ennaltaehkäisyä. Uudet tuotteet saapuvat logistiikkakeskukseemme helmikuun loppupuolella.

Me Kiillolla juhlimme tänä vuonna 100-vuotista taivalta. Rakkaudesta yksityiskohtiin ovat syntyneet myös Erisan Pro -sarjan uudet voiteet – ammattilaisille ammattilaisilta. Haluamme jatkuvasti kehittää ja uudistaa tarjontaamme entistä paremmaksi, kohti seuraavaa sataa vuotta.

ERISAN HYDRA CREAM

Ihoa suojaava tehokosteuttaja, joka jättää iholle pehmeän, hoidetun tunteen. Voiteen kosteuttava vaikutus on pitkäkestoinen. Joustava, kosteutettu iho tuntuu hyvältä ja sietää paremmin ulkoisia rasituksia.

ERISAN PROTECT

Täyteläinen, suojaava ja hoitava ihovoide. Suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta (mekaaninen rasitus, kosteus, kemikaalit, lika ym.), estää kosteuden haihtumista iholta, ehkäisee iho-ongelmia ja ihon mkuivumista. Perusvoide on kosteusvoidetta rasvaisempi, mutta se levityy iholle helposti ja imeytyy hyvin.

Lataa pdf -tiedosto tästä.