Classic Family ja Kiilto Family – perhetuttuja vuodesta 2010

SC Classic on vuonna 1990 Tampereen tennisyhteisön pelaajista alkunsa saanut Suomen johtava salibandyseura, jossa ei ole jääty tuleen makaamaan. Seuratoimintaa, juniorityötä ja ottelutapahtumia on kehitetty vuosien varrella innovatiivisesti ja ennakkoluulottomasti. Kiilto Family -konserni on puolestaan pian 100-vuotias vahvan historian omaava perheyritys ja yritysperhe, jonka toiminta tähtää vastuullisesti ja koko ajan kehittyen pitkälle tulevaisuuteen. Molemmissa perheissä asioita tehdään yhdessä suurella sydämellä ja yhteen hiileen puhaltaen.

Yhteistyötä yhteisen hyvän eteen

Kiilto Family -konsernin ja salibandyseura Classicin vuonna 2010 käynnistynyt yhteistyö rakentuu pitkälti samansuuntaisten arvojen pohjalle. Molempia osapuolia palvelevan yhteistyön edellytyksenä on, että kumppaneiden arvomaailma, toimintatavat ja tekeminen ovat yhteensopivia ja kumpaakin osapuolta tukevia. Tällöin kumppanuuteen voi aidosti sitoutua ja se antaa lisäarvoa molemmille brändeille.

Yhden Suomen menestyneimmän salibandyseuran matkassa on yhteistyökumppaninkin ollut hyvä kulkea, sillä menestystä ei saavuteta ilman laadukasta toimintaa. Halusta kehittyä ja menestyä myös tulevaisuudessa kertoo Classicin vahva panostus aktiiviseen juniorityöhön.

Seuratoimintaa hyvässä hengessä

Classicin pitkäaikaisen toiminnanjohtajan ja seuratoiminnan kehittäjän Pasi ”Passo” Peltolan mukaan Classic Familyn ydinajatuksiin on alusta alkaen kuulunut koko seurayhteisön hyvän hengen ylläpitäminen ja kasvattaminen sekä halu panostaa laaja-alaisesti niin miehiin ja naisiin kuin tyttöihin ja poikiinkin. 

– Vuosien varrella myös yhteiskuntavastuutyö on noussut meille tärkeäksi, sillä meillä on aito halu tehdä maailmasta parempi, toteaa Pasi Peltola.

Passolle on tärkeää, että myös Classicin yhteistyökumppanit kokisivat kuuluvansa Classic Familyyn. 

– Avainasioita ovat pitkäjänteisyys ja kyky yhdessä kehittää yrityksen ja seuran välistä yhteistyötä, mistä myös Kiillon ja Classicin välinen yhteistyö on erittäin hyvä esimerkki.

Katso videolta Classicin riveihin liittyneen Jarkko Niemisen ja Kiilto Family -konsernin omistajaperheeseen kuuluvan Ville Soljan juttutuokio.