Anssi Asikaisesta Kiilto Oy:n uusi toimitusjohtaja, Mikko Viljanmaasta varatoimitusjohtaja

Kilto Oy:n toimitusjohtajaksi 1.10.2015 alkaen nimitetään KTM Anssi Asikainen. Hän toimii myös kaikkien Kiilto Oy:n kansainvälisten tytäryhtiöiden hallitusten puheenjohtajana. Asikainen on tullut Kiilto Oy:öön vuonna 1998 rakennustarvikeosaston myyntipäälliköksi. Vuonna 2013 hänet nimitettiin Kiilto Oy:n Ruotsin tytäryhtiön Kiilto Ab:n toimitusjohtajaksi. Kesällä 2015 Asikainen palasi Suomeen ja otti vastuun Kiilto Oy:n rakennustarvikeosaston johtamisesta Pekka Lahdensivun jäätyä eläkkeelle.

Kiilto Oy:n varatoimitusjohtajaksi 1.10.2015 alkaen nimitetään TkT Mikko Viljanmaa. Hän on tullut Kiilto Oy:öön vuonna 1995 tuotekehittäjäksi. Vuonna 2009 hänet nimitettiin Kiilto Oy:n teknologiajohtajaksi. Viljanmaan vastuualueet – tuotanto ja logistiikka, tutkimus ja kehitys, ostotoiminnot sekä valimoasiakkuudet – säilyvät ennallaan hänen uudessa tehtävässään. Viljanmaa on myös Kiilto Oy:n ympäristö- ja turvallisuusvastaava.

Kiilto Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2008 lähtien toiminut, yhtiön palveluksessa vuonna 1983 aloittanut FT, dos. Antti OK Nieminen jää eläkkeelle loppuvuoden 2015 aikana.