Zincspray
Aerosoli

Sinkkipinnoite teräsrakenteiden suojaamiseen korroosiolta ja osien suojaukseen sekä pohjapinnoitteeksi maalaukselle. Viimeistelypinnoite pulttiliitoksiin, läpivienteihin ja hitsaussaumoihin.

Edut ja ominaisuudet

  • Suojaa teräspinnat korroosiolta
  • Sopii pohjapinnoitteeksi maalaukselle

Hiutalemaiset sinkkihiukkaset muodostavat katodisen, kestävän suojan kaikille metallipinnoille esim. kuumasinkityt osat. Muodostaa nopeasti kuivuvan kestävän sinkkikalvon, joka kestää hyvin esim. suolavettä ja kuumuutta . Pölykuiva 15 min. kuluttua ja maalattavissa ilman lisätoimenpiteitä 12 tunnin kuluttua.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Teräs- ja metallirakenteiden suojapinnoite. Käsittelemättömien ja maalattujen sekä vaurioituneiden pintojen suojaukseen. Hitsattujen rakenteiden ja osien suojaukseen sekä pohjapinnoitteena jatkomaalauksille. Ruosteenestoaineena autokorien korjaustöissä. Viimeistelypinnoitteena porauksissa, läpivienneissä, katkaisukohdissa ja hitsaussaumoissa. Sähkönjohtavuus-ominaisuutensa perusteella voidaan käyttää pinnoitteena välirakenteissa, esim. pistehitsauksessa.

Ulkonäkö ja tuoksu

Hopean värinen

Valmistusmaa

SAKSA

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
12 x 400 ml 39650 6417964396508
Käyttöohje

Poista rasva ja lika pinnoilta. Ravista pulloa kunnes sekoitekuulat irtoavat, jatka ravistamista hetki kuulien irtoamisen jälkeen. Suihkuta tasainen ohut kerros 25 cm:n etäisyydeltä. Käytön jälkeen käännä tölkki ylösalaisin ja suihkuta suutin tyhjäksi. Suositeltava käyttölämpötila n. +20°C.

TehoaineVaikutus
SinkkijauheKorroosiosuoja
AlumiinijauheKorroosiosuoja
DimetyylieetteriLiuotin
AsetoniaLiuotin
KsyleeniäLiuotin