Kiilto Pro Tevan Panox 200
Desinfektioaine

Ammattikäyttöön tuotekehitetty käyttövalmis desinfektioaine joka pohjautuu vetyperoksidiin sekä peretikkahappoon. Useimpien kovien materiaalien ja tekstiilipintojen desinfiointiin sekä eritetahradesinfektioon laitoksissa, kiinteistöissä, terveydenhuollon toimialueella, ammattikeittiöissä ja teollisuudessa. Tuote soveltuu käytettäväksi pinnoille ja välineille myös elintarviketeollisuudessa.

Edut ja ominaisuudet

  • Käyttövalmis
  • Tehokas
  • Jäämävapaa

Jäämävapaa, mikrobisidisesti laajakirjoinen ja tehokas desinfektioaine pintojen ja eritetahrojen desinfektioon. Tuote ei jätä pyyhintäjälkiä. Desinfektioteho on todennettu: EN 13697, EN 13727 bakteerit, EN 13697, EN 13624 hiivat, homeet, EN 14476 virukset (ml. norovirus, adenovirus), EN 13704 itiöt. Teho perustuu vetyperoksidin aiheuttamaan hapetusreaktioon.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Ammattikäyttöön tarkoitettu. Soveltuu useimpien kovien materiaalien ja tekstiilipintojen desinfiointiin sekä eritetahradesinfektioon.

pH

Tuotteen pH: 2

Valmistusmaa

ALANKOMAAT

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 5 l 80556 6417964805567
6 x 1 l 8071 6417964080711
6 x 750 ml 41061 6417964410617
Varastointi

2 v. valmistusajankohdasta. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä tuote kuivassa ja viileässä paikassa auringonvalolta suojattuna.

Käyttöohje

Pintadesinfektio: Annostele liuos siivouspyyhkeeseen tai pinnalle ja pyyhi. Huomioi riittävä kosteus: Pinnan on kostuttava, jotta desinfektio tapahtuu. Pintoja ei tavanomaisissa käyttötilanteissa tarvitse huuhtoa.

Eritetahrojen desinfektio: Mikäli eritteen määrä on suuri, imeytä erite paperi- tai muuhun kertakäyttöiseen, kosteutta imevään pyyhkeeseen. Tämän jälkeen desinfioi tahriintunut alue. Huomioi riittävä kosteus. Pienemmät tai kuivuneet eritetahrat voi käsitellä ilman erillistä imeyttämistä.

Kun pinta on kuivunut, on desinfektio tapahtunut.

Elintarviketeollisuudessa tuotetta voidaan käyttää pintojen, välineiden ja astioiden desinfektioon. Elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevat kosteat pinnat on huuhdeltava tai varmistettava, että pinnat ovat täysin kuivuneet.

Käytettäessä One System Basic pyyhepakkausta käytä kostutetut pyyhkeet 4 viikon kuluessa.

Ympäristö ja turvallisuus

Vapautuessaan vetyperoksidi muuttuu vedeksi ja hapeksi. Pakkaukset valmistetaan PE-HD muovista, joka on kierrätyskelpoinen ja poltettava materiaali.

Huomioitavaa

Varmista, että käsiteltävät pinnat kestävät happamia aineita. Marmorille, kuparille, messingille ja sinkitylle pellille tuote ei sovellu. Mikäli tarpeen, huuhtele pinta desinfioinnin jälkeen. Älä sekoita desinfektioainetta muiden puhdistusaineiden kanssa. Tuotetta ei saa kaataa takaisin alkuperäispakkaukseen.

Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

TehoaineVaikutus
Vetyperoksidia (2 %)biosidinen tehoaine
Peretikkahappoa (<0,1 %)stabiloi tuotetta, tehostaa biosidista vaikusta