Sitol 6740
PVOH-liima

Sitol 6740 on polyvinyylialkoholiliima taloeristemateriaalien liimaukseen.

Edut ja ominaisuudet


Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Sitol 6740 on kehitetty kuitupohjaisten taloeristemateriaalien liimaukseen suutin/ruisku-laitteilla. Liima kuivuu hitaasti ja muodostaa lujan liimasauman. Soveltuu käytettäväksi Ekovillan puhallusvillan (VTT, ETA 09/0081) sekä Termexin puhallusvillan (VTT-C-11413-15) kanssa.

PakkauskokoTuotekoodi
Sitol 6740 15 kg T3933.015
Sitol 6740 IBC cont T3933.994
Tyyppi/sideaine

Polyvinyylialkoholiliima

Tiheys/ominaispaino

1,05 kg/dm³ ( 20°C)

pH

7

Viskositeetti

3 500 mPas (Brookfield RVT, 3/20, 20°C)

Käyttölämpötila

+18...+25 °C

Varastointi

Avaamattomana +20 °C lämpötilassa 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Työkalut ja levityslaitteet puhdistetaan ennen liiman kuivumista vedellä. Kuivunut liima poistetaan mekaanisesti ja lämpimällä vedellä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
Avainlippu