Sitol 4835
Tärkkelysliima

Sitol 4835 on tärkkelysliima paperipussien pohjan liimaukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • Soveltuu elintarvikepakkauskäyttöön

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Sitol 4835 soveltuu kauppapussien pohjan liimaukseen. Liimalla on hyvät telaominaisuudet, ja se on helposti puhdistettavissa.

PakkauskokoTuotekoodi
Sitol 4835 100 kg T1014.100
Sitol 4835 15 kg T1014.015
Tyyppi/sideaine

Modifioitu tärkkelysliima

Tiheys/ominaispaino

1,05 kg/dm³/20°C

pH

7

Viskositeetti

150 000 mPas (Brookfield Helibath TE/10, 20°C)

Käyttölämpötila

+18...+25 °C

Varastointi

Avaamattomana +20 °C lämpötilassa 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Työkalut ja levityslaitteet puhdistetaan ennen liiman kuivumistavedellä. Kuivunut liima poistetaan mekaanisesti ja viimeistellään kuumalla vedellä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Elintarvikekontaktimateriaalihyväksyntä
Avainlippu