Sitol 4688 on PVAC-dispersioliima kierrehylsyn pintakartongin liimaamiseen.

Edut ja ominaisuudet

  • Erinomainen alkutartunta

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Sitol 4688 on erityisesti telalevitykseen tarkoitettu modifioitu polyvinyyliasetaattidispersioliima, jolla on hyvä alkutarttuvuus. Sitol 4688 soveltuu pahvin, kartongin ja paperin laminointiliimauksiin. Erityisesti liima soveltuu kierrehylsyjen pintakartongin liimaukseen.

PakkauskokoTuotekoodi
Sitol 4688 IBC cont T3897.994
Sitol 4688 kontti T3897.992
Tyyppi/sideaine

PVAC

Tiheys/ominaispaino

1,18 kg/dm³ ( 20°C)

pH

7,5

Viskositeetti

3000 mPas (Brookfield RVT, 3/20, 20°C)

Käyttölämpötila

+18...+25 °C

Käyttöohje

Työkalut ja levityslaitteet puhdistetaan ennen liiman kuivumista vedellä.
Kuivunut tuote poistetaan ksyleenillä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Elintarvikekontaktimateriaalihyväksyntä
Avainlippu