Satellite SU NEXT 0110 TWP Light
Annostelulaite

SU 0110 TWP Light XA -satelliitti liitetään vesijohtoverkon paineella, eikä se tarvitse ilmaa ulkoisesta kompressorista. Satelliittia voidaan käyttää huuhteluun ja vaahdon levittämiseen. SU 0110 TWP Light XA toimitetaan plug and clean -sarjana, jossa on 10 metrin poistoletku ja ST-510 vaahtopistooli.
SU 0110 TWP Light XA on suunniteltu helposti huollettavalla manuaalisella vaihtolohkolla. Vaihtotoimintoa ohjaa yksikön sivulla oleva ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva. Satelliitti on saatavana vain huuhtelu-/vaahdotus käyttöön. Asennuksen helpottamiseksi suosittelemme asennussarjaamme, joka sisältää myös putkisuodattimen.

Edut ja ominaisuudet

Yksinkertainen käyttää
High Impact huuhtelusuutin
Vähentää tehokkaasti puhdistusaikaa ja vedenkulutusta
Matala huoltotarve
Toimii ilman paineistettua tulovettä
Yhdistettävä vesijohtoveden paineeseen
Ei tarvitse ilmaa ulkoisesta kompressorista
Lyhentää tehokkaasti puhdistusaikaa jopa 40 %
Vähentää energiankulutusta jopa 60 %
Vähentää veden kulutusta jopa 25 %

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

S-lite TWP -satelliitti on käytettävissä vesijohtoveden paineella, eikä se tarvitse ilmaa ulkoisesta kompressorista. Satelliittia voidaan käyttää huuhteluun ja vaahdon levittämiseen.

S-lite TWP toimitetaan plug and clean -sarjana, jossa on 10 metrin poistoletku ja ST-510 Foam Gun S-lite TWP on suunniteltu helposti huollettava. Vaihtotoimintoa ohjaa yksikön sivulla oleva ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva.

Asennuksen helpottamiseksi suosittelemme asennussarjaamme, joka sisältää myös putkisuodattimen.

Valmistusmaa

TANSKA

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4062226
Min./max. verkostopaine
2/10 Bar
Max. virtausnopeus
15 L/min.
Tavalinen verkostopaine
2 l / min
Huuhtelun virtausnopeus
20 L/min
Max. lämpötila
70 °C
Tuloletkun mitat
½”
Mitat (LxKxS)
220x330x80mm
Paino
2,5 kg
Käyttöohje

Prosessointilaitteiden, lattioiden, seinien ja muiden pintojen puhdistamiseen, jotka ovat kosketukissa valmistettavien ruoka- tai juomatuotteiden kanssa.

Tämä puhdistusmenetelmä on erityisen hyödyllinen elintarvikkeiden ja juomien käsittelylaitoksissa, joissa hygienia ja sanitaatio ovat kriittisiä tuotteiden turvallisuuden ja laadun varmistamiseksi.

Tarkoitettu ammattikäyttöön.

Ympäristö ja turvallisuus

Laite on suunniteltu vähentämään yleisiä ympäristövaikutuksia. Korkea hyötysuhde tarkoittaa pienempää painehäviötä ja enemmän puhdistustehoa. Tämä vastineeksi mahdollistaa nopeamman puhdistuksen ja vähemmän vedenkulutuksen. Lisäksi laitteen pitkä käyttöikä pienentää yleistä ympäristöjalanjälkeä.