Orion Clean Card Pro
Hygieniatesti

Pikatesti puhdistustuloksen ja valkuaisainejäämien todentamiseen puhdistetuilta pinnoilta. Pakkauksessa 25 kpl testiliuskoja.

Edut ja ominaisuudet

  • Helppokäyttöinen
  • Nopea
  • Luotettava
  • Sopii myös kaareville pinnoille
  • Pitkä säilyvyysaika

Pikatesti puhdistuksen tehon testaamiseen ja seurantaan. Testi mittaa pinnoilta valkuaisainejäämiä, joka indikoi riittämättömästä puhdistuksesta.

Testiliuskan reagenssityyny reagoi proteiinin kanssa aiheuttaen värireaktion. Tulos saadaan nopeasti, jolloin puhdistus ehditään toistamaan ennen pinnan käyttöä.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tiloihin, joissa valmistetaan sekä tarjoillaan ruokaa. Soveltuu myös terveydenhuollon käyttökohteisiin.

Ulkonäkö ja tuoksu

Liuska

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 25 kpl 63200 6438115000402
Varastointi

Huoneenlämpö. Säilyy kaksi vuotta valmistuksesta.

Käyttöohje

Kostuta tutkittava näytealue (n. 10x10 cm) suihkuttamalla muutaman kerran puhdasta vettä sumutuspullosta. Pyyhi testialue näyteliuskalla ensin vaakasuoraan reunasta reunaan, sitten pystysuoraan reunasta reunaan. Lue tulos 30 sek. kuluttua ja arvioi se pakkauksessa olevan taulukon mukaisesti. Tulos säilyy muuttumattomana n. 30 min.

Jos liuskan rei'itetty alue muuttuu keltaiseksi, pinta on puhdas. Jos väri muuttuu vihreäksi tai siniseksi, tutkittava pinta ei ole puhdas. Mitä tummemmaksi väri muuttuu, sitä enemmän näytekohdassa on proteiinia.

Proteiinilialle ei ole olemassa raja-arvoa, vaan käyttäjä arvioi itse kohteen kriittisen puhtaustason.

Ympäristö ja turvallisuus

Liuska voidaan hävittää polttokelpoisena jätteenä.

Huomioitavaa

Reagenssiliuskan membraani on yhdensuuntainen, jolloin kontaminaatiota ei tapahdu. Pinta on puhdas heti näytteenoton jälkeen.