Nocospray 2 Suurtehosumutin
Desinfiointilaite

Vetyperoksidikuivahöyry huonetilojen desinfektioon. Turvallinen ja laajasti tutkittu desinfektio loppusiivouksen yhteyteen tai epidemiatilanteisiin. Toimenpiteen jälkeen desinfioitavat pinnat on kaikki käsitelty automaattisesti, myös pehmeät pinnat.

Edut ja ominaisuudet

Helppo, nopea ja tehokas desinfektiomenetelmä suljetuissa tiloissa. Laite on helppo siirtää tilasta toiseen.

Käyttöolosuhteet :
Lämpötila 0 °C - 40 °C
Ilmankosteus 10 % - 90 %
Ilmanpaine 800 - 1060 hPa

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Suljetut sisätilat, kuten huoneet, työtilat, ambulanssit jne.

Valmistusmaa

RANSKA

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4062282
Teho
1000 W
Jännite
230 Vac
Taajuus
50/60 Hz
Nimellisvirran kulutus
4,5 A
Maksimivirran kulutus
10 A
Yhteensopiva pakkaus
1 l pullo
Paino
6,2 kg
Max. käsiteltävä tilavuus
1000 m³
Keskimääräinen nesteen kulutus
1000 ml/h
Käyttöohje

Desinfektiomenetelmää suositellaan käytettäväksi siivouksen jälkeen. Erikoistilanteissa, esim. mikäli toimenpiteen tarkoituksena on henkilökunnan altistumisen ehkäisy, vetyperoksidisumutus voidaan tehdä siivousta edeltävänä toimenpiteenä.

Käsittely sisältää sumutusajan ja varoajan. Kokonaisuudessaan sen kesto on riippuu tilan kuutiomäärästä (max. 1000 m³): 32 min-2 h. Varo-/kontaktiaika on tyypillisesti 2h . COVID-19 koronavirustapauksissa käytetään kolminkertaista annostusta. Sumutusajan ja varoajan aikana tilassa ei saa olla ihmisiä. Tila on käytettävissä heti käsittelyn jälkeen.

Menetelmä sisältää laitteen sekä desinfektioaineen (Nocolyse, Nocolyse Food). Nocotest kontrolliliuskoilla voidaan varmistaa, että kuivahöyry on päässyt myös hankalasti saavutettaviin kohtiin.

Tarkka ohjeistus laitteen mukana tulevassa käyttöohjeessa. Yhteensopiva desinfektioaine ei sisälly laitteen toimitukseen ja on tilattava erikseen.

Takuu 2 v.