Nocomax Easy suurtehosumutin
Desinfiointilaite

Vetyperoksidikuivahöyry on tehokas ja helppo tapa suurempien tilojen ilmatilojen ja pintojen desinfioinnin suorittamiseen. Turvallinen ja laajasti tutkittu desinfektio loppusiivouksen yhteyteen.

Edut ja ominaisuudet

Helppo, nopea ja tehokas desinfektiomenetelmä suljetuissa tiloissa. Laite on helppo siirtää tilasta toiseen.

Teho: 2000 W
Jännite: 230 V
Taajuus: 50/60 Hz
Nimellisvirran kulutus: 9,5 A
Maksimivirran kulutus: 16 A
Yhteensopiva pakkaus: 20 L kannu
Kokonaispaino: 64,4 kg
Kuivapaino: 43,4 kg
Käsiteltävä tilavuus (max): 20 000 m3
Nesteen kulutus (ka): 6 l/h

Käyttöolosuhteet :
Lämpötila 0°C - 40°C
Ilmankosteus 25% - 75%

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Elintarviketeollisuuden tuotantotilat ja muut suljetut alueet: valmistus, kypsennys, jäähdytys, pakkaus, varastot, laboratoriot jne. Nocomax Easyn suuri kapasiteetti ja yksinkertaiset ohjaustavat mahdollistavat laitteen itsenäisen toiminnan ilman keskeytyksiä suurissakin tiloissa välillä 500 – 20 000 m³.

Valmistusmaa

RANSKA

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4062251
Käyttöohje

Desinfektiomenetelmää suositellaan käytettäväksi tilojen puhdistamisen jälkeen. Erikoistilanteissa, esim. mikäli toimenpiteen tarkoituksena on henkilökunnan altistumisen ehkäisy, vetyperoksidisumutus voidaan tehdä pesua edeltävänä toimenpiteenä.

Käsittely sisältää sumutusajan ja varoajan. Sumutusaika 500m³ tiloissa on 5 min, tilan koko vaikuttaa sumutusajan kestoon. Varoaika tämän jälkeen on 1 h. Sumutusajan ja varoajan aikana tilassa ei saa olla ihmisiä. Tila on käytettävissä heti käsittelyn jälkeen. Menetelmä sisältää laitteen sekä desinfektioaineen (Nocolyse Food). Nocotest kontrolliliuskoilla voidaan varmistaa, että kuivahöyry on päässyt myös hankalasti saavutettaviin kohtiin.

Tarkka ohjeistus laitteen mukana tulevassa käyttöohjeessa.

Takuu 2 v.