Nocolyse
Desinfektioaine

Nocospray suurtehosumuttimessa käytettävä desinfektioaine. Vetyperoksidiin perustuva kuivahöyrytys on tehokas, jopa itiövaikutteinen kovien ja pehmeiden pintojen desinfiointiin soveltuva desinfektiomenetelmä.

Edut ja ominaisuudet

  • Desinfioi kaikki pinnat
  • Soveltuu koville ja pehmeille materiaaleille
  • Helppokäyttöinen ja tutkitusti tehokas

Nocospray suurtehosumutin annostelee desinfektioainetta määritellyn huonetilavuuden mukaan 7 ml/m³.
Sumutusaika n. 36 s – kontaktiajan pituus 120 min.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Vetyperoksidiin perustuva kuivahöyrytys on tehokas, jopa itiövaikutteinen kovien ja pehmeiden pintojen desinfiointiin soveltuva desinfektiomenetelmä suljetuissa sisätiloissa, kuten huoneet, työtilat, ambulanssit jne.

Desinfektiomenetelmää suositellaan käytettäväksi siivouksen jälkeen. Erikoistilanteissa, esim. mikäli toimenpiteen tarkoituksena on henkilökunnan altistumisen ehkäisy, vetyperoksidisumutus voidaan tehdä siivousta edeltävänä toimenpiteenä.

pH

Tuotteen pH: 4.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön neste.

Valmistusmaa

RANSKA

PakkauskokoTuotekoodi
6 x 1 l 8078
Varastointi

Lämmin varasto, 5-25°C. Avaamaton pakkaus säilyy 2 v. valmistusajankohdasta. Käytä avattu pakkaus 2 kk aikana.

Käyttöohje

Irrota laitteesta pulloon kiinnitettävä yhdistäjä. Avaa Nocolyse-pullon turvatulppa, ohjaa yhdistäjän letku pulloon, kierrä pullo hyvin kiinni yhdistäjään ja aseta kokonaisuus tiiviisti takaisin paikalleen.

Nocospray vetyperoksidikuivahöyrytys:
Aseta laite mieluiten tilan nurkkaan siten, että kuivahöyry pääsee esteettömästi tilaan. Arvioi huoneen kuutiotilavuus ja valitse laitteesta oikea arvo (10 - 1000 m³), käynnistä laite. Laite annostelee desinfektioainetta määritellyn huonetilavuuden mukaan 1 ml / kuutiometri. Annostus saavutetaan laitesäädöllä: lisää käsiteltävän tilan kuutiomäärä x7. Merkkiäänen (10 s.) aikana poistu huoneesta ja sulje ovi. Kontaktiaika 2 h. Tämän jälkeen huone on käytettävissä normaalisti.

Nocotest-kontrolliliuskat (tuotekoodi 8079): Ennen vetyperoksidikuivasumutusta kostuta liuskoja vedellä ja aseta niitä paikkoihin, joiden desinfektio näyttää hankalimmalta. Liuskojen väri muuttuu, kun desinfektioon tarvittava määrä kuivasumutettua vetyperoksidia osuu niihin. Pakkaus sisältää 100 kpl.

Huomioitavaa

Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tutustu Nocospray-laitteen kirjallisiin käyttöohjeisiin.

Menetelmä ei edellytä ovien tiivistämistä tai ilmastoinnin sulkemista, mutta sumutus- ja kontaktiaikana käsiteltävässä tilassa ei voi oleskella tai käydä.
Mikäli käynti on välttämätön ja lyhytaikainen, on käytettävä tiiviitä suojalaseja ja kertakäyttöistä hengityssuojainta. Pitkäaikaisemmassa käytössä kesken sumutuksen on käytettävä hengityksensuojainta NO-P3 kaasusuodattimella. Lue suojautumisohjeet käyttöturvallisuustiedotteesta.

TehoaineVaikutus
Vetyperoksidia (6 %)mikrobisidinen tehoaine
hopea (17 ppm)katalysaattori