Nocolyse One Shot
Desinfektioaine

Nocospray/Nocomax Easy suurtehosumuttimien kanssa käytettävä desinfektioaine huonetilojen vetyperoksidikuivahöyrytykseen.

Edut ja ominaisuudet

Nocolyse One Shot desinfektioainetta käytetään yhdessä Nocospray/Nocomax Easy suurtehosumuttimen kanssa (Nocospray-laitteeseen 1 l pakkaus, Nocomax Easy 20 l kanisteri).

12 % vetyperoksidia ja 17 ppm hopeaa sisältävällä desinfektioaineella on laaja teho bakteereja (ml. tuberkuloosi), viruksia, hiivoja, homeita ja itiöitä vastaan.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Erityistilanteet tarttuvien tautien torjunnassa.

pH

Tuotteen pH: 3

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön neste.

Valmistusmaa

RANSKA

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 20 l 8075
6 x 1 l 8076 7331964080764
Varastointi

Lämmin varasto, 5-25°C. Avaamaton pakkaus säilyy 2 v. valmistusajankohdasta.
Käytä avattu pakkaus 2 kk aikana.

Käyttöohje

Huomioi suurtehosumuttimien käyttöön liittyvät ohjeet.

Ohjeellinen annostus 3-5 ml/m³, kontaktiaika (varoaika sumutuksen jälkeen) 1-2 h. Tänä aikana tila säilyy suljettuna, eikä siellä saa käydä. Annostus saavutetaan laitesäädöllä: lisää käsiteltävän tilan kuutiomäärä x3-5. Tarvittaessa käsittely toistetaan.

Koronavirus:
Päivittäinen, ennalta ehkäisevä sumutus Nocolyse tai Nocolyse Food desinfektioaineilla ennaltaehkäisee pintojen kontaminoitumista ja pienentää riskejä (annostus 1 ml/m³, kontaktiaika 30 min.).

Todetussa koronavirustapauksessa kaikki mahdolliset kontaminoituneet pinnat tulee desinfioida. Annostus: 3 ml/m³ (esim. 50 m³ huonetilassa asetetaan ohjelma vastaamaan 150 m³ tilaa). Toimenpiteen kesto: sumutusaika ja 2h kontaktiaika, huone on käytettävissä 2h sumutuksen lopettamisen jälkeen.
Valmistaja suosittelee tämän jälkeen jatkotoimenpiteeksi päivittäistä ennalta ehkäisevää käsittelyä. Ylläpitoon voi käyttää myös Nocolyse One Shot desinfektioainetta annostuksella 1 ml/m³, kontaktiaika 1 h.


Ympäristö ja turvallisuus

Käytä biosidituotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Menetelmä ei edellytä ovien tiivistämistä tai ilmastoinnin sulkemista, mutta sumutus- ja kontaktiaikana käsiteltävässä tilassa ei voi oleskella tai käydä. Mikäli käynti on välttämätön ja lyhytaikainen, on käytettävä tiiviitä suojalaseja ja kertakäyttöistä hengityssuojainta. Pitkäaikaisemmassa käytössä kesken sumutuksen on käytettävä hengityksensuojainta NO-P3 kaasusuodattimella. Lue suojautumisohjeet käyttöturvallisuustiedotteesta.

Huomioitavaa

Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen ja käytettävän laitteen kirjallisiin käyttöohjeisiin.

TehoaineVaikutus
Stabiloitua vetyperoksidia (12 %)mikrobisidinen tehoaine
hopea (17 ppm)katalysaattori