MO01-06-2C ultranext
Mobiilipääasema

Mobiilipääasema MO01-06 on itsenäinen ja kompakti pesuyksikkö huuhteluun, vaahdotukseen ja desinfiointiin. Laite on saatavilla 1-2 vaahdotettavalle pesu-/puhdistusaineelle nerokkaan ultranext –blokin ansiosta.

Pääaseman takaosassa on tilaa kahdelle 20 litran astialle. Laitteen työntökahva toimii letkutelineenä niin pesu- kuin liitäntäletkuillekin, joten kaikki tarpeellinen kulkee aseman mukana kätevästi ja helposti.

Edut ja ominaisuudet

Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka tekee siitä käytössä kestävän. Käyttö sekä huolto on helppoa ja yksinkertaista: toiminnot valitaan käyttöpaneelissa olevasta valitsimesta.

Kotelon sisään sijoitettu paineenkorotuspumppu on ruostumatonta terästä ja vesivoiteleva eikä vaadi säännöllistä huoltoa. Pumppua ohjataan sisäänrakennetulla taajuusmuuntimella, joka mahdollistaa pumpun pehmeän käynnistyksen ja ajastetun pysäytyksen.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Voidaan sijoittaa suoraan tuotantotiloihin esimerkiksi suurkeittiöissä, leipomoissa, uimahalleissa ja vastaavissa tiloissa.

Valmistusmaa

TANSKA

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4062426
Nettopaino
66 kg
Jännite
230 V
Taajuus
50 Hz
Teho, max.
1,25 kW
Liitäntä (veden sisääntulo)
NITO pikaliitinpesä
Paine, min./max. (veden sisääntulo)
2 bar/4 bar
Veden virtaus, max. (veden sisääntulo)
30 l/min = 1,8 m³/h
Käyttölämpötila, max. (veden sisääntulo)
70 °C
Liitäntä (veden ulostulo)
pikaliitin
Paine (veden ulostulo, 30l/min tuotolla)
8,5 bar
Kompressori
sisäänrakennettu
Ympäristö ja turvallisuus

Varustettu automaattisella käynnistys/sammutus – toiminnolla. Vedenkäytön päätyttyä ajastin pysäyttää pumpun automaattisesti säädetyn ajan kuluttua. Laitteistossa on myös sisäänrakennettu moottorin suojajärjestelmä.

Huomioitavaa

Mobiilipääasema liitetään mieluiten sekoitettuun veteen, paineilmaverkkoon ( XA versio) ja 230 Vac sähköverkkoon. Mobiilipääasema on saatavana myös sisäänrakennetulla kestävällä kompressorilla, jolloin sitä voidaan käyttää tiloissa, joissa ei ole paineilmaliitäntää.