MO01-06-2C ultranext
Mobiilipääasema

Mobiilipääasema MO01-06 on itsenäinen ja kompakti pesuyksikkö huuhteluun, vaahdotukseen ja desinfiointiin. Laite on saatavilla 1-2 vaahdotettavalle pesu-/puhdistusaineelle nerokkaan ultranext –blokin ansiosta.

Pääaseman takaosassa on tilaa kahdelle 20 litran astialle. Laitteen työntökahva toimii letkutelineenä niin pesu- kuin liitäntäletkuillekin, joten kaikki tarpeellinen kulkee aseman mukana kätevästi ja helposti.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Voidaan sijoittaa suoraan tuotantotiloihin esimerkiksi suurkeittiöissä, leipomoissa, uimahalleissa ja vastaavissa tiloissa.

Valmistusmaa

TANSKA

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4062426
Nettopaino
66 kg
Jännite
230 V
Taajuus
50 Hz
Teho, max.
1,25 kW
Liitäntä (veden sisääntulo)
NITO pikaliitinpesä
Paine, min./max. (veden sisääntulo)
2 bar/4 bar
Veden virtaus, max. (veden sisääntulo)
30 l/min = 1,8 m³/h
Käyttölämpötila, max. (veden sisääntulo)
70 °C
Liitäntä (veden ulostulo)
pikaliitin
Paine (veden ulostulo, 30l/min tuotolla)
8,5 bar
Kompressori
sisäänrakennettu
Ympäristö ja turvallisuus

Varustettu automaattisella käynnistys/sammutus – toiminnolla. Vedenkäytön päätyttyä ajastin pysäyttää pumpun automaattisesti säädetyn ajan kuluttua. Laitteistossa on myös sisäänrakennettu moottorin suojajärjestelmä.

Huomioitavaa

Mobiilipääasema liitetään mieluiten sekoitettuun veteen, paineilmaverkkoon ( XA versio) ja 230 Vac sähköverkkoon. Mobiilipääasema on saatavana myös sisäänrakennetulla kestävällä kompressorilla, jolloin sitä voidaan käyttää tiloissa, joissa ei ole paineilmaliitäntää.