Elintarvikekontaktimateriaalihyväksyntä

Kiiltomelt T 4555
Sulateliima

Kiiltomelt T 4555 on monikäyttöinen tarrasulateliima.

Edut ja ominaisuudet

  • Soveltuu mm. etiketöintiin
  • Hyvä pakkasenkesto
  • Väritön

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiiltomelt T 4555 on matalaviskoottinen tarrasulateliima, jota voidaan käyttää esimerkiksi etiketöinnissä sekä aaltopahvilaatikoiden, paperi- ja muovisäkkien lavauksessa vähentämään pakkausten liukkautta. Liimassa käytetyt raaka-aineet soveltuvat elintarvikepakkauskäyttöön FDA 175.105 mukaan.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiiltomelt T 4555 18 kg T7254.018
Värit

Lähes väritön

Pehmenemispiste

80 °C

Viskositeetti

1100 mPas, 140 °C

Avoin aika

Pitkä (tarraliima)

Käyttölämpötila

130 - 140 °C

Pakkauskoot

18 kg

Varastointi

Avaamattomana enintään +40 °C lämpötilassa 24 kuukautta

Käyttöohje

Liima on pakattu muovikalvoon. Muovikalvon voi sulattaa liiman sekaan. Levitysmenetelmänä voidaan käyttää suutin-, kiekko- tai telalevitystä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Elintarvikekontaktimateriaalihyväksyntä