Kiiltomelt T 4096
Sulateliima

Pestävä tarrasulateliima PET-pullojen etiketöintiin.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tarrasulateliima PP ja paperietikettien liimaamiseen PE ja PET pulloihin. Liima on helposti pestävissä alkaalisella vesiliuoksella.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiiltomelt T 4096 18 kg T7274.018
Värit

Kellertävä

Pehmenemispiste

68 °C

Viskositeetti

950 mPas 140 °C

Käyttölämpötila

150 - 180 °C

Pakkauskoot

15 kg

Varastointi

Avaamattomana enintään +40 °C lämpötilassa 12 kuukautta.

Käyttöohje

Liima on pakattu muovikalvoon. Muovikalvon voi sulattaa liiman sekaan. Levitysmenetelmänä voidaan käyttää suutin-, kiekko- tai telalevitystä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.