Kiiltomelt T 2740
Sulateliima

Kiiltomelt T 2740 on monikäyttöinen tarrasulateliima.

Edut ja ominaisuudet

  • Soveltuu mm. huonekaluverhoiluun
  • Pitkä avoin aika
  • Hyvä loppulujuus

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiiltomelt T 2740 on hitaasti kiteytyvä tarrasulateliima, jota käytetään verhoiluliimana. Liimalla on hyvä lujuus jo heti kuumana. Liimassa käytetyt raaka-aineet soveltuvat elintarvikepakkauskäyttöön FDA 175.105 mukaan.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiiltomelt T 2740 15 kg T7250.015
Värit

Kellertävä

Pehmenemispiste

85 °C

Viskositeetti

2300 mPas, 180 °C

Avoin aika

Pitkä (hitaasti kiteytyvä)

Käyttölämpötila

150 - 180 °C

Pakkauskoot

15 kg

Varastointi

Avaamattomana enintään +40 °C lämpötilassa 24 kuukautta

Käyttöohje

Liima on pakattu muovikalvoon. Muovikalvon voi sulattaa liiman sekaan. Levitysmenetelmänä voidaan käyttää suutin-, kiekko- tai telalevitystä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Elintarvikekontaktimateriaalihyväksyntä