Kiiltomelt T2551
Sulateliima

Tarramainen sulateliima, joka soveltuu liiteliimaksi. Soveltuu myös elintarvikepakkaamiseen.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiiltomelt T 2551 on hitaasti kiteytyvä tarrasulateliima, joka soveltuu käytettäväksi liiteliimana eri sovelluksissa. Liimassa käytetyt raaka-aineet soveltuvat elintarvikepakkauskäyttöön FDA 175.105 sekä (EU) 10/2011 muoviasetuksen mukaan. Tarkemmat tiedot vaatimustenmukaisuusilmoituksesta.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiiltomelt T 2551 14 kg T7267.014
Värit

Läpikuultava/kellertävä

Pehmenemispiste

107 °C

Viskositeetti

3100 mPas, 160 °C

Avoin aika

Pitkä (hitaasti kiteytyvä)

Käyttölämpötila

150 - 170 °C

Pakkauskoot

14 kg

Varastointi

Avaamattomana enintään +40 °C lämpötilassa 24 kuukautta.

Käyttöohje

Liima on pakattu muovikalvoon. Muovikalvon voi sulattaa liiman sekaan. Levitysmenetelmänä voidaan käyttää suutin-, kiekko- tai telalevitystä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.