Kiiltomelt T 2046
Sulateliima

Luja tarrasulateliima kokoonpanoliimauksiin.

Edut ja ominaisuudet

  • Luja tarraliima
  • Hyvä tartunta haastaviin materiaaleihin
  • Pitkä avoin aika

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiiltomelt T 2046 on tarrasulateliima, joka soveltuu erilaisiin kokoonpanoliimauksiin. Liimalla on hyvä tarttuvuus myös haastaville materiaaleille kuten polyeteenille ja polystyreenille. Liimassa käytetyt raaka-aineet soveltuvat elintarvikepakkauskäyttöön FDA 175.105 mukaan.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiiltomelt T 2046 18 kg T7256.018
Värit

Kellertävä

Pehmenemispiste

78 °C

Viskositeetti

2400 mPas, 177 °C

Avoin aika

Pitkä (tarraliima)

Käyttölämpötila

160-170 °C

Varastointi

Avaamattomana enintään +40 °C lämpötilassa 12 kuukautta

Käyttöohje

Liima on pakattu muovikalvoon. Muovikalvon voi sulattaa liiman sekaan. Levitysmenetelmänä voidaan käyttää suutin-, kiekko- tai telalevitystä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.