Kiiltomelt S 185
Sulateliima

Kiiltomelt S 185 on täytetty EVAC-pohjainen sulateliima reunalistoitukseen.

Edut ja ominaisuudet

  • M1 hyväksytty
  • Soveltuu myös hidassyöttöisille koneille

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiiltomelt S 185 on reunanlistoitussulateliima, joka toimii hyvin myös hidassyöttöisissä listoituskoneissa. Soveltuu melamiinireunanauhan, PVC-nauhan, ABS-nauhan, PVC/ABS-listojen (primeroitu), viilunauhojen, laminaatin ja massiivipuulistojen kiinnittämiseen. Liima täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen.

PakkauskokoVäriTuotekoodi
Kiiltomelt S 185 beige 10 kg beige T7308.010
Kiiltomelt S 185 valkoinen 10 kg white T7309.010
Värit

Beige, valkoinen

Pehmenemispiste

100 °C (DIN 52011)

Viskositeetti

40 000 mPas, 200 °C, 3 s¯¹

Käyttöolosuhteet

+18 - 22 °C

Käyttölämpötila

165 - 180 °C (levitystelalla)

Pakkauskoot

10 kg

Ilman kosteus

60 - 70 %

Puun kosteus

7 - 10 %

Varastointi

Avaamattomana enintään +40 °C lämpötilassa 36 kuukautta.

Käyttöohje

Liima sulatetaan liimasäiliössä. Koneen ajonopeus säädetään vähintään nopeuteen 10 m/min. Jos ajonopeus on suositeltua alhaisempi, liiman lämpötilaa levitystelalla nostetaan ettei liima jäähtyisi liikaa ennen puristusvaihetta. Pitempien taukojen ajaksi liiman lämpötilaa tulee laskea, koska muutoin liiman tartuntaominaisuudet ja juoksevuus saattavat heikentyä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
Avainlippu