Kiiltomelt PS 300
Sulateliima

Kiiltomelt PS 300 on täyttämätön EVAC-pohjainen sulateliima profiilipinnoitukseen.

Edut ja ominaisuudet


  • M1 hyväksytty

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiiltomelt PS 300 on täyttämätön profiilipinnoitussulateliima, jota voidaan käyttää esim. taustavahvikkeisella viilulla tai erilaisilla paperikalvoilla. Liima täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiiltomelt PS 300 10 kg T7304.010
Kiiltomelt PS 300 400 kg Bigbag T7304.500
Värit

Beige

Pehmenemispiste

85 °C (DIN 52011))

Viskositeetti

6 500 mPas, 180 °C, 5 s¯¹

Käyttöolosuhteet

+18 - 22 °C

Käyttölämpötila

160 -185 °C (levitystelalla)

Pakkauskoot

20 kg, 400 kg

Ilman kosteus

60… 70 %

Puun kosteus

7 - 10 %

Varastointi

Avaamattomana enintään +40 °C lämpötilassa 36 kuukautta

Käyttöohje

Liima sulatetaan liimasäiliössä. Koneen ajonopeus säädetään 15-40 m/min. Jos ajonopeus on suositeltua alhaisempi, liiman lämpötilaa levitystelalla nostetaan ettei liima jäähtyisi liikaa ennen puristusvaihetta. Pitempien taukojen ajaksi liiman lämpötilaa tulee laskea, koska muutoin liiman tartuntaominaisuudet ja juoksevuus saattavat heikentyä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
Avainlippu