Kiiltomelt K 608
Sulateliima

Kiiltomelt K 608 on EVAC-sulateliima graafisen teollisuuden käyttöön.

Edut ja ominaisuudet

  • Soveltuu aikakausilehtien liimasidontaan
  • Vaalea väri

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiiltomelt K 608 soveltuu aikakausi- ja mainoslehtien, luetteloiden ja päällystettyjen paperilaatujen liimasidontaan. Liima soveltuu mm. seuraaville konetyypeille: Müller- Martini: Amigo, Tigra, Acoro, Trendbinder, Normbinder 1-3, Baby-Pony ja lisäksi mm. Kolbus Ratiobinder, Horizon, Sulby-Compact ja Sulby Mark II.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiiltomelt K 608 10 kg T7214.010
Värit

valkoinen/läpinäkyvä

Pehmenemispiste

70 °C (DIN 52011)

Viskositeetti

4500 mPas, 160 °C, 100 s¯¹

Avoin aika

Keskipitkä

Käyttölämpötila

160…180 °C

Pakkauskoot

10 kg

Varastointi

Avaamattomana enintään +40 °C lämpötilassa 36 kuukautta

Käyttöohje

Levitysmenetelmänä voidaan käyttää tela- tai kiekkolevitystä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

M1-sisäilmaluokitus
Nordic Ecolabel
Avainlippu