Kiiltomelt EVO 35
Sulateliima

Pehmeä sulateliima paperipussien ikkunaliimaukseen sekä etiketöintiin.

Edut ja ominaisuudet

  • Hyvä suutinkäyttäytyminen
  • Erinomainen kylmänkesto 
  • Soveltuu elintarvikepakkauskäyttöön 
  • Hyvä tartunta myös haastaviin materiaaleihin

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiiltomelt EVO 35 on nopeasti sitova sulateliima, joka soveltuu haastavien materiaalien liimaamiseen kuten paperipussien PP- ja PS- ikkunoihin. Hyvän kylmänkestonsa ansiosta liimalla on hyvät tartuntaominaisuudet niin huoneenlämmössä kuin pakkasessakin. Liimalla on hyvä terminen stabiilisuus. Liimassa käytetyt raaka-aineet soveltuvat elintarvikepakkauskäyttöön FDA 175.105 sekä muoviasetuksen (EU) 10/2011:n mukaan.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiiltomelt EVO 35 10 kg T7262.010
Värit

vaalea

Pehmenemispiste

98 °C (DIN 52011)

Viskositeetti

1500 mPas, 160 °C, 100 s¯¹

Avoin aika

keskipitkä

Käyttölämpötila

150 - 180 °C

Pakkauskoot

10 kg

Käyttöohje

Levitysmenetelmänä voidaan käyttää suutinlevitystä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Elintarvikekontaktimateriaalihyväksyntä
Avainlippu