Kiilto Trennmittel S
Irrotusaine

Kiilto Trennmittel S on matalaviskoottinen irrotusaine.

Edut ja ominaisuudet

  • soveltuu reaktiivisten liimojen tarttumisen estoon  

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Trenmittel S on matalaviskoottinen irrotusaine, joka estää reaktiivisten liimojen tarttumista suojattuihin pintoihin.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Trennmittel S 10 l T2925.010
Tyyppi/sideaine

Vesipohjainen emulsio, irrotusaine

olomuoto

Viskoottinen neste

Tiheys/ominaispaino

1,01

pH

8,5

Värit

Maitomainen, valkoinen

Varastointi

Avaamattomana + 20° C lämpötilassa 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Kiilto Trenmittel S levitetään harjalla tai ruiskuttamalla ohueksi ja tasaiseksi kerrokseksi. Levityksen jälkeen annetaan kuivua tasaiseksi kalvoksi. Kuivumista voidaan nopeuttaa lämpötilaa kasvattamalla. Kuivatuslämpötila ei saa nousta yli +95 °C. Suojattujen pintojen korkein sallittu käyttölämpötila on +185 °C.

Alueet, joihin irrotusainetta ei haluta on suojattava huolellisesti. Etenkin ruiskuttaessa irrotusaine saattaa levitä laajalle alueelle.

Jos irrotusaine on vielä nestemäistä, se saattaa imeytyä liimattavien kappaleiden pintaan ja haitata jälkikäsittelyä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.