Kiilto Pro Silk Matta
Matta lattiavaha

Kiilto Silk Matta lattiavaha soveltuu kaikille vahattaville lattiamateriaaleille. Vaha on helppolevitteinen ja kestää hyvin kulutusta.

Edut ja ominaisuudet

  • Helppolevitteinen
  • Askelvarma
  • Mattapintainen
  • Kulutusta kestävä
  • Helppohoitoinen
  • Hyvä kemikaalien kesto, kestää myös käsihuuhteita

Helppolevitteinen ja askelvarma lattiavaha. Jättää kuivuttuaan mattapinnan. Kiilto Silk Matta on kulutusta kestävä, helppohoitoinen lattiavaha. Tuotteella on hyvä kemikaalinkesto, kestää myös käsihuuhteita.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Lattiavaha kaikkien vahattavien lattiapintojen perus- ja paikkavahaukseen. Voidaan käyttää myös ESD-lattioiden vahaamiseen (1 kerros).

pH

Tuotteen pH: 8.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Valkoinen, hajusteeton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 41035 6417964410358
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Vahaus tehdään aina puhtaalle ja täysin kuivalle lattialle. Vaha annostellaan joko suoraan lattialle tai levityksessä käytettävään välineeseen ja levitetään tasaisin vedoin. Levityksiä tehdään 1-3 kalvoa riippuen lattian kuluneisuudesta ja tulevasta kulutuksesta. Annetaan kuivua vähintään 30 min levityskertojen välillä.

Paikkavahaus tehdään Kiilto Silk-vahan päälle siten, että ensin lattia pintapestään esim. Kiilto Teho A 100 puhdistusaineella. Puhtaalle ja kuivalle pinnalle levitetään yksi kerros vahaa.

Ylläpitosiivouksessa käytetään normaaleja käsi- tai konemenetelmiä, puhdistusaineena Kiilto Vieno. Yleispuhdistusaineiden rinnalla suositellaan käytettäväksi puhdistus- ja hoitoaineita esim. Kiilto Illusia 10 tai Kiilto Pollycare.

Riittoisuus 80-120 m² / l. Huom. vahan riitto riippuu lattian kunnosta ja levitysolosuhteista. Kuivumisaika normaaliolosuhteissa n. 30 min. Suositus työskentelyolosuhteille: lämpötila 18-24°C, ilman suhteellinen kosteus 40-70 %.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin.

Huomioitavaa

Tuote on sekoitettava huolellisesti ennen käyttöä. Tuote on jäätyvää.