Kiilto Pro Silk Gloss
Kiiltävä lattiavaha

Kiilto Silk Gloss on kiiltävä lattiavaha kaikille vahattaville lattiamateriaaleille. Vaha on helppolevitteinen ja sillä on hyvä kulutuksenkesto.

Edut ja ominaisuudet

  • Helppolevitteinen
  • Askelvarma
  • Kestää kovaa kulutusta
  • Kiiltäväpintainen
  • Helppohoitoinen
  • Erinomainen kemikaalinkesto, kestää myös käsihuuhteita

Helppolevitteinen ja askelvarma lattiavaha. Jättää kuivuttuaan kiiltävän pinnan, kolmella kalvolla saadaan erittäin kiiltävä lopputulos. Kiilto Silk Gloss on kovaa kulutusta kestävä, helppohoitoinen lattiavaha. Tuotteella on erinomainen kemikaalinkesto, kestää myös käsihuuhteita.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Lattiavaha kaikkien vahattavien lattiapintojen perus- ja paikkavahaukseen. Suositellaan Kiilto Kisu BT käsiteltyjen mosaiikkibetonilattioiden vahaamiseen.

pH

Tuotteen pH: 8.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Valkoinen, hajusteeton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 41065 6417964410655
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Vahaus tehdään aina puhtaalle ja täysin kuivalle lattialle. Vaha annostellaan joko suoraan lattialle tai levityksessä käytettävään välineeseen ja levitetään tasaisin vedoin. Levityksiä tehdään 1-2 kalvoa riippuen lattian kuluneisuudesta ja tulevasta kulutuksesta. Annetaan kuivua vähintään 30 min levityskertojen välillä.

Paikkavahaus tehdään Kiilto Silk-vahan päälle siten, että lattia pintapestään Kiilto Teho A 100 puhdistusaineella. Levitä puhtaalle ja kuivalle pinnalle yksi kerros vahaa.

Ylläpitosiivouksessa käytetään normaaleja käsi- tai konemenetelmiä, puhdistusaineena Kiilto Vieno. Yleispuhdistusaineiden rinnalla suositellaan käytettäväksi puhdistus- ja hoitoaineita esim. Kiilto Illusia 10 tai Kiilto Pollycare.

Riittoisuus 80-120 m² / l. Huom. vahan riitto riippuu lattian kunnosta ja levitysolosuhteista. Kuivumisaika normaaliolosuhteissa n. 30 min. Suositus työskentelyolosuhteille: lämpötila 18-24°C, ilman suhteellinen kosteus 40-70 %.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin.

Huomioitavaa

Tuote on jäätyvää.