Kiilto Pro Silk All
Puolikiiltävä lattiavaha

Kiilto Silk All sopii kaikkien vahattavien lattiamateriaalien vahaukseen. Vaha on helppolevitteinen, vesipohjainen ja hyvin kulutusta kestävä.

Edut ja ominaisuudet

  • Helppolevitteinen
  • Askelvarma
  • Puolikiiltävä, kiiltoastetta voidaan säätää kalvojen lukumäärällä
  • Kulutusta kestävä
  • Helppohoitoinen
  • Erinomainen kemikaalinkesto, kestää myös käsihuuhteita

Helppolevitteinen ja askelvarma lattiavaha. Jättää kuivuttuaan puolikiiltävän pinnan. Pinnan kiiltoastetta voidaan säätää kalvojen lukumäärällä. Kiilto Silk All on kulutusta kestävä, helppohoitoinen lattiavaha. Tuotteella on erinomainen kemikaalinkesto, kestää myös käsihuuhteita.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Puolikiiltävä lattiavaha kaikkien vahattavien lattiapintojen perus- ja paikkavahaukseen.

pH

Tuotteen pH: 8.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Valkoinen, hajusteeton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 41055 6417964410556
6 x 1 l 41051 6417964410518
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Vahaus tehdään aina puhtaalle ja täysin kuivalle lattialle. Vaha annostellaan joko suoraan lattialle tai levityksessä käytettävään välineeseen ja levitetään tasaisin vedoin. Levityksiä tehdään 1-3 kalvoa riippuen lattian kuluneisuudesta ja tulevasta kulutuksesta. Annetaan kuivua vähintään 30 min levityskertojen välillä.

Paikkavahaus tehdään Kiilto Silk-vahan päälle siten, että lattia pintapestään Kiilto Pinta pintapesuaineella tai Kiilto 10 Universumilla, ja levitetään yksi kalvo täysin kuivuneelle pinnalle.

Ylläpitosiivouksessa käytetään normaaleja käsi- tai konemenetelmiä, puhdistusaineena Kiilto Vieno tai Kiilto 10 Universum. Yleispuhdistusaineiden rinnalla suositellaan käytettäväksi puhdistus- ja hoitoaineita esim. Kiilto Illusia 10 tai Kiilto Pollycare.

Riittoisuus 80-120 m² / l. Huom. vahan riitto riippuu lattian kunnosta ja levitysolosuhteista. Kuivumisaika normaaliolosuhteissa n. 30 min. Suositus työskentely-
olosuhteille: lämpötila 18-24°C, ilman suhteellinen kosteus 40-70 %.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin.

Huomioitavaa

Tuote on jäätyvää.