Kiilto Pro WRD 325 HF

Kiilto Pro WRD 325 HF on EN 204 D3 -luokan PVAC- puuliima.

Edut ja ominaisuudet

  • Erittäin nopea suurtaajuuspuristimilla
  • Pitkä avoin aika
  • 1-komponenttinen
  • Sisältää uusiutuvia raaka-aineita    

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pro WRD 325 HF on D3 liima PVAc dispersioliima, joka on suunniteltu erityisesti suurjaksossa tai lämpöpuristimessa käytettäväksi. Liima soveltuu liimalevy tuotantoon, muotopuristamiseen sekä viilutukseen. Liimaa voi käyttää ainoastaan lämpä- tai suurtaajuuspuristimissa, jossa liimasauman lämpötila nousee yli 50 asteen. Liima on erityisen hyvä matalan formaldehydin käyttökohteissa, esimerkiksi E1 tai E0 rakenteiden liimaamisessa.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Pro WRD 325 HF 15 kg T2478.015
Kiilto Pro WRD 325 HF IBC cont T2478.994
GREEN CONTENT, uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineiden osuus

6%

Tyyppi/sideaine

PVAc

pH

3,0

Viskositeetti

5500 mPas

Avoin aika

8 min suljettu avoin aika (Mänty, 20 °C, 65 % RH, 150 g/m²)
10 min avoin aika (Mänty, 20 °C, 65 % RH, 150 g/m²)

Puristusaika

Puristusaika riippuu käytetystä lämpötilasta tai suurjakson tehosta. Tuote ei sovellu kylmäpuristukseen.

Puristuspaine

Min. 0.5 N/mm² suositus.

Alin kalvonmuodostuslämpötila

+ 25 °C

Käyttölämpötila

15 - 30 °C.

Puun kosteus

6 - 15 %

Varastointi

Avaamattomana yli +1°C 6 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Tarkastetaan, että liitokset sopivat tarkasti yhteen. Liima levitetään yksipuolisesti tasaisena kerroksena. Osat liitetään yhteen ja puristetaan, tavoitteena tasainen purse koko sauman pituudelta. Saumaliimaukset voidaan puristaa lämpö- tai suurtaajuuspuristimella. Lopullinen lujuus ja vedenkesto liimasaumalle muodostuvat 7 vuorokauden kuluessa.

Liiman happamuus voi aiheuttaa joidenkin puulajien kanssa liimasauman värjäytymistä. Jos liima on kosketuksissa rautaan, se saattaa aiheuttaa myös värimuutoksia liimasaumassa.

Huom! Liima reagoi urea-formaldehydi liiman kanssa, joten levityslaitteet on putsattava huolellisesti ennen pvac liiman käyttöä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.