Kiilto Pro WD35 basic
Annostelulaite

Isoihin kaupallisiin astianpesu- ja lasinpesusovelluksii, jotka toimivat yli 50 tuntia viikossa, luotettavan kaksoispumpun valinta on tärkeää. Kiilto Pro WD35 basic on kestävä järjestelmä, joka sopii ihanteellisesti pesu- ja huuhtelukirkasteen annosteluun vaativiin ammattikeittiöihin.
Annostelujärjestelmä on helppo asentaa pieniin ja keskikokoisiin astianpesukoneisiin, kuten kupu- ja kuljetinkoneisiin. Yksi kaapelin sisääntulopiste tai useita sisääntulopisteitä mahdollistavat asennuksen mukauttamisen erilaisiin tarpeisiin. Kiinnityskannattimen alla on reunattomat puristusrullat, mikä tekee letkun vaihdosta turvallista ja lyhentää vaihtoaikaa.
Tehokkaan mikroprosessorin ohjaama Kiilto Pro WD35 basic tarjoaa intuitiivisen ohjelmoinnin LED-näytön kautta – ja se on suunniteltu automaattisella kalibrointitekniikalla, joka havaitsee ja ylläpitää liuospitoisuutta johtokykyanturin avulla. Moottorin kalibrointirutiini mahdollistaa annostellun tuotteen määrän, ei vain ajan, mittaamisen.
Valittavana on kolme eri tilaa: Probe, Probeless ja Simplified. Probe -tila on tarkoitettu ylläpitämään pesuainepitoisuuden haluttua tasoa pesusäiliössä. Probeless-tila toimii käyttäjän valitseman pumpun ennalta määritellyn käyntiajan perusteella ja sisältää asetukset sekä alkulatausta että uudelleenlatausta varten. Lopuksi Simplified -tila palauttaa järjestelmän johtavuuden johdonmukaisesti alkuperäiselle tasolle tehden siitä immuunin päivittäisille veden kovuuden vaihteluille, astianpesulaitteiden saastumiselle tai anturin vikaantumiselle.
Annostelulaitteessa on sisäänrakennettu Wi-Fi-yhteys SekoWeb-verkkoalustaan ja älypuhelinsovellukseen, jonka avulla voidaan tarkastella live ja menneiteä pesutilastoja, sekä kemikaalien kulutustietoja milloin tahansa ja mistä tahansa. Tämä asettaa uuden standardin toiminnan tehokkuudelle.
Kaikissa toimintatiloissa huuhtelupumppu voidaan asettaa tilaan SPEED, TIME, QUANTITY tai ON/OFF, ja se voidaan myös asettaa viiveellä annostelun aloitussignaalin vastaanottamiselle. Kiilto Pro WD35 basic sisältää myös uuden patentoidun SIMPLIFIED MODE, automaattisen kalibroivan annostelumenetelmän pesuaineen johtavuusanturiin.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Isoihin kaupallisiin astianpesu- ja lasinpesusovelluksiin, jotka toimivat yli 50 tuntia viikossa

Valmistusmaa

ITALIA

PakkauskokoTuotekoodi
1 x 1 kpl 4063080
Sähkönsyöttö:
100 - 240 Vac, 50 - 60 Hz
Teho:
20 W
Pesuaineen virtausnopeus:
1.4 - 9 l/h (Santoprene tubing)
Huuhtelukirkasteen virtausnopeus:
0.2 - 1.5 l/h (SekoBril tubing)
Paine:
3 bar
IP-Luokitus:
IP65
Eristysluokitus:
Class II
Nylonpipe 6/4 by meter
4066004