Kiilto Pro Pack Eco 2011 UV blue

Kiilto Pro Pack Eco 2011 UV blue on nopea sivuliima pahvilaatikoiden muodostamiseen. Sininen väri on lisätty helpottamaan liimauksen valvontaa kameralla.

Edut ja ominaisuudet

  • Uusiutuvista raaka-aineista valmistettu* nopea sivuliima
  • Hyvät suutinominaisuudet
  • Sininen väri

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

* Kiilto Pro Pack Eco 2011 UV Blue on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista. Uusiutuvat raaka-aineet perustuvat massatasapainolaskentaan.

Kiilto Pro Pack Eco 2011 UV blue on erittäin nopeasti sitova liima, joka soveltuu erityisesti koteloiden ja aaltopahvilaatikoiden muodostukseen ja suljentaan. Sillä on myös hyvä tartunta muovimateriaaleihin kuten koronakäsiteltyihin PE, PVC ja PS muoveihin. Liima on kehitetty erityisesti käytettäväksi suutinlaitteissa.

Liimassa käytetyt raaka- aineet soveltuvat elintarvikepakkauskäyttöön FDA 175.105 sekä (EU) 10/2011 muoviasetuksen mukaan. Tarkemmat tiedot vaatimustenmukaisuusilmoituksesta.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Pro Pack Eco 2011 UV blue IBC cont T4501.994
Kiilto Pro Pack Eco 2011 UV blue cont T4501.992
GREEN CONTENT, uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineiden osuus

40%*

Tyyppi/sideaine

EVAC

Tiheys/ominaispaino

n. 1,05 kg/dm³

pH

5

Viskositeetti

1 500 mPas (Brookfield RVT, 3/20, 20°C)

Käyttölämpötila

+18...+25 °C

Varastointi

Avaamattomana +20 °C lämpötilassa 12 kuukautta. Pitkän varastoinnin jälkeen sekoitettava ennen käyttöä.

Käyttöohje

Työkalut ja levityslaitteet puhdistetaan ennen liiman kuivumista vedellä. Kuivunut liima poistetaan ksyleenillä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Elintarvikekontaktimateriaalihyväksyntä
Nordic Ecolabel
Avainlippu
GREEN CONTENT 40%*