Kiilto Pro Kalk
Saostumienpoistaja

Voimakkaita happoja kestäville pinnoille saostumien poistoon. Mm. kalkki- ja ruostesaostumien poistoon erityisesti suurkeittiölaitteista.

Edut ja ominaisuudet

  • Erittäin tehokas kalkinpoistoaine
  • Matalavaahtoinen
  • Vahvasti hapan

Matalavaahtoinen, vahvasti hapan puhdistusaine. . Myös muiden saostumien kuten ruostejälkien poistoon.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kalkinpoistoon ammattikeittiöiden astianpesukoneista, yhdistelmäuunien höyrynkehittimistä ja muilta vahvasti happamia puhdistusaineita kestäviltä pinnoilta. Soveltuu myös rakennusten loppusiivouksessa saumausaine-jäämien poistoon. Ei suositella marmorille eikä kalkkikivelle.

pH

Tuotteen pH: 1
Käyttöliuoksen pH: 2

Ulkonäkö ja tuoksu

Kirkas neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 63076 6417964630763
6 x 1 l 63075 6417964630756
Käyttöohje

Vaikeiden pinttymien poistamiseen käyttölaimennos saniteettiposliini- ja kaakelipinnoille 2-50 ml / 1 l vettä.

Saumausainejäämien poistamiseen 100 ml/ 1 l vettä. Anna vaikuttaa enintään 10 min., harjaa ja huuhtele runsaalla vedellä. Neutraloi emäksisellä pesuaineella.

Astianpesukoneen kalkinpoistossa käsittele saostumat levittämällä tuotetta saostumien päälle ja anna vaikuttaa n. 5 min., hankaa harjalla tai hankauspesimellä. Toista tarvittaessa. Huuhtele erittäin hyvin.
Saostumien poistamiseksi koko tankista kaada 5 l / 100 l tankkia kohti tuotetta ja täytä tankki vedellä. Käytä konetta 5 – 10 min. Tyhjennä altaat ja harjaa tarvittaessa pintoja. Huuhtele erittäin huolellisesti.

Yhdistelmäuunien höyrynkehittimien ja jääpalakoneiden kalkinpoisto laitevalmistajan ohjeiden mukaan. Annostus 100 ml / 1 l vettä. Huuhtele erittäin hyvin.

Huomioitavaa

Ei suositella marmorille eikä muille kalkkipitoisille kivimateriaaleille. Happamia aineita ei saa käyttää yhdessä klooripitoisten aineiden kanssa. Voi syövyttää metalleja.Älä liota eri metalleja samassa liuoksessa. Käsittele varoen sementtipohjaisia saumausaineita. Hapan liuos saattaa himmentää kirkkaita teräspintoja jäädessään pitkiksi ajoiksi huuhtomatta.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (< 5 %)Alentavat veden pintajännitystä ja irrottavat likaa sekä auttavat tehoaineiden kulkeutumista likaan ja saostumiin.
Orgaanisia kompleksointiaineita (5 - 15 %)Liuottaa kivettymiä, saostumia ja hapettumia
Metaanisulfonihappoa (15 – 30 %)Liuottaa kivettymiä ja saostumia