Kiilto Pro Innova 100
Terveydenhuollon konepesuaine

Tehokas, vaahtoamaton ja materiaalimyötäinen terveydenhuollon välineistön konepesuaine erityisesti vaativaan välinehuoltoon, jossa puhdistetaan monista eri materiaaleista valmistettuja instrumentteja ja välineistöä.

Edut ja ominaisuudet

  • Uutta tuotekehitystä
  • Tehokas
  • Materiaalimyötäinen
  • Vaahtoamaton
  • Korroosiosuoja
  • Myös hammashuoltoon
  • CE merkitty lääkinnällinen laite, luokka I

Tehokas, vaahtoamaton ja materiaalimyötäinen terveydenhuollon välineistön konepesuaine erityisesti vaativaan välinehuoltoon, jossa puhdistetaan monista eri materiaaleista valmistettuja instrumentteja ja välineistöä.

Pakkausvaihtoehdot varmistavat yhteensopivuuden erilaisiin pesu- ja desinfiointikonemalleihin keskitetyissä välinehuolloissa sekä pienemmissä yksiköissä.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Terveydenhuollossa käytettävät instrumentit ja hoitovälineet, joiden materiaalina esim. ruostumaton teräs, erilaiset muovit, silikoni ja kumi. Korroosiolta suojaavien ominaisuuksiensa ansiosta voidaan käyttää jopa alumiinille ja eloksoidulle alumiinille. Soveltuu hyvin myös suun terveydenhuollon välineistön koneelliseen pesuun.

Lääkinnällinen laite, ammattikäyttöön.

pH

Tuotteen pH: 12.5
Käyttöliuoksen pH: 11

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
1 x 200 l 8228 6417964082289
3x5l Eur 8235 6417964082357
Varastointi

5 - 25°C, 2 v. valmistusajankohdasta

Käyttöohje

Pesuaineastia liitetään pesukoneen automaattiseen annostelulaitteistoon valmistajan ohjeiden mukaisesti. Ohjeellisena annostuksena 0,20 - 0,50 % pitoisuus. Annostuksen määrään vaikuttavat pestävä materiaali sekä veden laatu. Pesulämpötilasuositus n. 55°C, käyttö lämpötilavälillä 40 - 80°C.

Noudata instrumenttivalmistajien erityisohjeita.

Lajittele välineistö asianmukaisiin telineisiin ja aseta pestävät instrumentit koneeseen.
Pesukoneen vesisuihkujen on päästävä esteettömästi pestävän välineistön kaikille pinnoille. Kone ottaa pesuaineet pesuohjelmien mukaisesti. Pesulaite lämpödesinfioi puhdistetun välineistön ja koneen sisäosat.

Jos koneessa on käytetty aiemmin muuta pesuainetta, letkut huuhdellaan vedellä huolellisesti ennen tuotteen käyttöönottoa. Vesihuuhtelu on suositeltavaa myös kanisterien vaihtojen yhteydessä.

Pese täydet koneelliset mikäli mahdollista. Pyri noudattamaan suositeltuja pesuaine annostuksia. Energian säästämiseksi, käytä mahdollisimman alhaista pesulämpötilaa, suositus n. 55C.

Ympäristö ja turvallisuus

Kiilto Innova 100 konepesuaineeseen liittyvistä mahdollisista vakavista vaaratilanteista tulee ilmoittaa valmistajalle asiakaspalvelu@kiilto.com ja lääkinnällisistä laitteista vastaavalle viranomaiselle (Suomessa Fimea).

Lue käyttö- ja turvallisuusohjeet käyttöturvallisuustiedotteesta.

Pakkaukset valmistetaan PE-HD muovista, joka on ympäristömyötäinen, täysin kierrätyskelpoinen ja poltettava materiaali. Tuotetta ei saa päästää suoraan ympäristöön.

Huomioitavaa

Tuote luokitellaan lääkinnälliseksi laitteeksi (luokka I).

5 litran pakkauskokoja on kaksi. Tuotekoodi 8235 on ns. eurokanisteri (matala kanisterimalli).

TehoaineVaikutus
Kaliummetasilikaattia (< 5 %)pH:n säätelijä, irrottaa likaa, korroosiosuoja
Kompleksinmuodostajia (5 - 15 %)sitovat veden kovuustekijöitä
Polykarboksylaattia (< 5 %)pesuteho, irrottaa likaa ja sitoo sen veteen
Fosfonaatteja (< 5 %)pehmentää vettä, dispergoi likaa, nopeuttaa huuhtoutuvuutta
Kaliumhydroksidia (< 5 %)pH säätelijä, emäs, irrottaa likaa
Amfoteerisiä tensidejä (< 5 %)pesuteho