Avainlippu

Kiilto Pro Fireproof W2
Palonestoaine vanerille

Kiilto Pro Fireproof W2 on havupuulle kehitetty palosuoja-aine.

Edut ja ominaisuudet

  • Saavutetaan B S1 D0 -paloluokka kuusivanerille
  • Täyttää M1-vaatimukset
  • Soveltuu suutinlevitykseen

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Vesipohjainen palonsuoja-aine vanerille. Lopputuote voi saavuttaa B,s1,d0 paloluokituksen. Tuotteella on M1-sisäilmaluokitus (testattu kuusivanerilla).

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Pro Fireproof W2 IBC cont T2240.994
Kiilto Pro Fireproof W2 Schütz cont T2240.996
Tyyppi/sideaine

fosfori-typpipohjainen yhdiste

Tiheys/ominaispaino

1.1 ± 0,2

pH

5±1

Värit

väritön (W2) tai punainen (W2R)

Viskositeetti

11 sek ± 2 sek (DIN CUP 4)

Käyttölämpötila

yli 15 °C

Varastointi

6 kk, suojeltava jäätymiseltä

Käyttöohje

Tuote on sekoitettava ennen käyttöä ja on suositeltavaa sekoittaa tuotetta myös käytön aikana. Kone ja laitteet voidaan pestä vedellä. Suojaa tuote jäätymiseltä. Levitetään puhtaalle, pölyttömälle ja hiotulle pinnalle ruiskulla tai siveltimellä.

Suunniteltu vanerin palonsuojaukseen: havupuulle levitysmäärä 140-200 g/m² ja lehtipuulle vähintään 250 g/m². Tuote voidaan ruiskuttaa hiotulle vaneripinnalle. Tuote voi saavuttaa standardin EN 16755:2017 INT2 luokituksen. Pinta voidaan käsitellä myöhemmin 100% UV-kovettuvalla lakalla, vahalla tai liuotinpohjaisella maalilla. Tuote on tarkoitettu pääasiassa teolliseen käyttöön. Väritön tuote antaa kuusivanerille keltaisen sävyn, ja se on näin helppo erottaa käsittelemättömästä vanerista. Tuote on mahdollista saada myös punaisena (Fireproof W2R), jolloin käsitellyt pinnat ovat punaiset. Puulajista ja vanerin paksuudesta riippuen tarvittava käyttömäärä voi vaihdella, paloluokan B saavuttamiseksi tarvitaan tyypillisesti 160–250 g/m². Tuotekohtainen testaus on tarpeen.

Pese laitteisto ja kaikki käytetyt työkalut lämpimällä vedellä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa.
Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava tuotteen soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa.
Käytä suojakäsineitä ja -laseja. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu