Kiilto Pro A 130

Kiilto Pro A 130 on 1-komponenttinen silyylimodifioitu liima metallin ja vanerirakenteen liimaukseen erityisesti lattiarakenteissa kuljetusvälineteollisuudessa.

Edut ja ominaisuudet

  • Elastinen
  • Soveltuu käsinlevitykseen
  • Ei sisällä isosyanaatteja ja liuottimia

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tuote soveltuu lasikuidun, metallien ja vanerin kiinnittämiseen rakenneliimauksissa. Erittäin elastinen, silti mekaanisesti luja sauma. Lähes hajuton.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Pro A 130 24 kg/20 l T2484.020
Tyyppi/sideaine

1-komponenttinen silyylimodifioitu polymeeri

Tiheys/ominaispaino

n. 1.6 kg/dm³

Värit

harmaa

Murtolujuus

1,0 N/mm² (DIN 53504)

Murtovenymä

300 % (DIN 53504)

Kovuus

Shore A 30

Viskositeetti

n. 100 000 mPas (Brookfield)

Avoin aika

n. 30 min

Käyttöohje

Käytettävien materiaalien ja alustan on oltava pölyttömiä, kuivia sekä puhdistettuja rasvasta ja öljystä. Pintojen puhdistukseen suosittelemme Kiilto Cleaner 303:a ja esikäsittelyyn Kiilto Primeria tai Kiiltoflex Metalliprimeria. Liimattavien materiaalien oikea ja riittävä esikäsittely on tarkistettava ennen liimaustyön aloittamista. Kiilto Pro A 130 levitetään esimerkiksi hammaslastalla toiselle liimattavista pinnoista ja painetaan pinnat yhteen. Isoilla pinnoilla on eduksi käyttää esim. alipainepuristinta. Kovettumaton tuote voidaan poistaa ksyleenillä tai asetonilla, kovettunut tuote vain mekaanisesti.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu