Kestopur-liimoille soveltuva liimattavien pintojen esikäsittelyaine.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Primer parantaa Kestopur polyuretaani-liimojen tartuntaa metalleilla ja parantaa erityisesti alumiiniliimausten säänkestävyyttä. Metallipinnat on puhdistettava Kiilto Cleaner 303:lla ennen primerointia. Kiilto Primer ei sisällä aromaattisia liuottimia. Kiilto Primeria käytetään metallipintojen kuten ruostumattoman teräksen ja alumiinin aktivoimiseen ennen liimausta

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Primer 10 l T2385.010
Kiilto Primer 750 ml T2385.936
olomuoto

Väritön neste

Tiheys/ominaispaino

0.79 kg/l

Riittoisuus

n. 50 m2/l

Varastointi

Avaamattomana (+10 °-+25 °C) lämpötilassa 12 kuukautta.

Käyttöohje

Puhdista liimattavat pinnat rasvasta ja muusta liasta Kiilto Cleaner 303:lla. Puhdistetut pinnat voidaan tarvittaessa karhentaa ja puhdistaa karhennettu pinta uudelleen Kiilto Cleaner 303:lla pölynpoiston jälkeen. Pyyhi liimattavat pinnat primeriin kastetulla nukkaamattomalla kankaalla. Anna primerin kuivua 10 - 30 min ennen liiman levitystä. On suositeltavaa tehdä liimaus lyhyen ajan kuluessa primeroinnista. Mikäli primeroinnista on useampi päivä tai pintaan on kertynyt pölyä tai muuta likaa, on pinnan esikäsittely tehtävä uudestaan.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu