Kiilto Pro Presstech L Super
Tahranpoistoaine

Kiilto Presstech L Super on luokittelematon ja hajustamaton emulgoitu liuotin. Se poistaa tehokkaasti tarraliimajäänteitä sekä öljy- ja rasvatahroja kovilta pinnoilta.

Edut ja ominaisuudet

  • Tehokas tahranpoistoaine
  • Liuottaa tehokkaasti kuivuneetkin tarraliimajäänteet

Kiilto Presstech L Super on luokittelematon, hajustamaton ja lähes hajuton emulgoitu liuotin. Se poistaa hyvin öljy- ja rasvatahroja. Irrottaa tehokkaasti tarraliimajäänteitä esim. kauppojen hyllytarroista, ikkunatarroista tai lattioiden teppauksista jääneitä jäänteitä. Tuote poistaa myös pikeä.

Tuote soveltuu käytettäväksi elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa oleville pinnoille, huuhtele pinnat lopuksi huolellisesti vedellä. Keittiössä puhdistaa myös esim. GN-pakkien kansista liimajäämät.

Terveyden huollossa Kiilto Presstech L Super tuote soveltuu erikoiskohteiden kuten esim. jäljennöslusikoiden liiman poistoon. Tämä on tutkittu jäljennöslusikoiden (polyeetteri ja silikoni) osalta. Vaikutusaikaa voi pidentää (max 1 h), jos liima on kuivunut lusikkaan.

Tuote soveltuu lasille, metallipinnoille ja yleisimmille muovipinnoille (PE, PP, PMMA, PA-6, PC, PS, PVC).

Tuotetta ei suositella seuraaville tiivistemateriaaleille: EPDM, neopreeni, silikoni, luonnonkumi. Kumilattioille pyyhintä ja huuhtelu, ei vaikutusaikaa. Ei suositella lakatulle parketille eikä tekstiililattioille.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tahranpoistoon kovilta pinnoilta.

Ulkonäkö ja tuoksu

Kellertävä, hajusteeton neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
6 x 500 ml 41004 6417964410044
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Käytetään laimentamattomana. Kostuta siivouspyyhe tai annostele suoraan tahralle. Anna vaikuttaa tarvittaessa ja hankaa tahra pois. Huuhtele lopuksi. Varmista aran pinnan kesto. Lattia tulee huuhdella tai huolellisesti kosteapyyhkiä kahteen kertaan käytön jälkeen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (<5 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.