4026 0036

Kiilto Pinta
Pintapesuaine

Kiilto Pinta on tehokas pintapesuaine. Pintapesua voidaan käyttää vahanpoiston vaihtoehtona silloin, kun lattian vahapinta ei ole liian kulunut.

Edut ja ominaisuudet

  • Tehokas
  • Matalavaahtoinen
  • Heikosti emäksinen
  • Hajusteeton
  • Väriaineeton
  • Joutsenmerkki

Tehokas, matalavaahtoinen, heikosti emäksinen. Tuote on hajusteeton ja väriaineeton. Tuotteelle on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Pinta on tarkoitettu kiinnittyneen ja pinttyneen lian ja hoitoaineiden poistamiseen lattiapinnoilta kone- tai käsimenetelmin.

pH

Tuotteen pH: 10.5
Käyttöliuoksen pH: 9.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Väritön, hajusteeton neste

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l 41095 6417964410952
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Pintapesuun vahatuille pintamateriaaleille 5 ml / 1 l vettä. Annostus suojaamattomille tai erittäin likaisille lattioille 9 ml / 1 l vettä. Nosta annostusta tarvittaessa. Levitä liuos lattialle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Aja lattianhoitokoneella tai yhdistelmäkoneella ja punaisella laikalla. Imuroi likavesi pois. Kosteapyyhi lattia puhtaalla vedellä tai aja yhdistelmäkoneella.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta. Jatkuvassa käytössä suositellaan suojakäsineitä. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, tarvittaessa yhteys lääkäriin. Käyttöturvallisuustiedote ja tyhjän pakkauksen hävitysohje: www.kiiltoclean.fi.

TehoaineVaikutus
Ionittomia tensidejä (< 5 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
Kationisia tensidejä (< 5 %)Alentaa veden pintajännitystä ja irrottaa likaa.
4026 0036