Kiilto MR 100
Kosteussuoja-aine

Kiilto MR 100 on havuvanerin pintaan levitettävä kosteussuoja-aine.

Edut ja ominaisuudet

Vesipohjainen tuote, joka antaa havuvanerille tilapäisen suojan kosteutta vastaan.  

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Tuote on tarkoitettu kuusivanerin pintakyllästämiseen vähintään 100 g / m² levitysmäärällä. Voidaan levittää ruiskulla, telalla tai pensselillä. Ei sovi myöhemmin petsattavaksi tai maalattavaksi. Suunniteltu pääasiassa teolliseen käyttöön.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto MR 100 Schütz cont T2489.996
Tiheys/ominaispaino

1±0.1

pH

5±1

Viskositeetti

11±2 sek (DIN CUP 4)

Käyttölämpötila

yli 15°C

Puun kosteus

alle 13%

Varastointi

3 kk

Käyttöohje

Sekoita tuote ennen käyttöä. Kone ja laitteet voidaan pestä lämpimällä vedellä. Suojaa tuote jäätymiseltä. Tuote levitetään puhtalle ja pölyttömälle pinnalle ruiskulla, pensselillä tai telalla. Havuvanerin kosteuspitoisuuden tulisi olla alle 13% ennen tuotteen levitystä.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.

Avainlippu