Kiilto Pro Kisu Bt
Betonilattioiden pohjustuaine

Kiilto Kisu BT täyttää lattiamateriaalien huokoset tehden pinnasta tasaisen. Käsitelty pinta suositellaan vahattavaksi.

Edut ja ominaisuudet

  • Täyttää pinnan huokoset
  • Ei muodosta pintaan näkyvää kalvoa
  • Estää lian imeytymisen itse materiaaliin
  • Käsittelyä ei voida poistaa tavanomaisilla vahanpoistomenetelmillä

Kiilto Kisu BT täyttää pinnan huokoset eikä muodosta pintaan näkyvää kalvoa. Kiilto Kisu BT estää lian imeytymisen lattia materiaaliin. Käsittelyä ei voida poistaa tavanomaisilla vahanpoistomenetelmillä.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Peruskäsittelyaine huokoisille pintamateriaaleille kuten mosaiikkibetonille ja käsittelemättömille kivimateriaaleille. Voidaan käyttää myös vanhan ja erittäin huokoisen linoleumilattian kyllästämiseen. Ei sovellu keraamisille laatoille.

pH

Tuotteen pH: 8

Ulkonäkö ja tuoksu

Valkoinen neste.

Valmistusmaa

SUOMI

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
3 x 5 l T7079.005 6417964707953
Varastointi

Lämmin varasto.

Käyttöohje

Käsiteltävän pinnan tulee olla huokoinen, puhdas ja kuiva. Mikäli pinta on liian tiivis tai likainen, Kiilto Kisu BT ei imeydy ja kuivuttuaan irtoaa. Imeytymisen saattaa estää myös lattiaan aiemmin laitettu öljypohjainen kivenkäsittelyaine. Huomioi, että erittäin huokoiset lattiamateriaalit vaativat pitkän (jopa 24h) kuivumisajan pesun jälkeen.

Kytke lattialämmitys pois hyvissä ajoin ennen käsittelyä. Levitä yksi kerros Kiilto Kisu BT pohjustusainetta lattiakuivaimella. Varmista, että aine imeytyy lattian huokosiin. Pyyhi imeytymätön aine pois. Ainetta ei saa käyttää liikaa, sen pitää imeytyä kokonaisuudessaan pintamateriaaliin. Levitä tarvittaessa toinen kerros. Pintaan näkyväksi kerrokseksi jäänyt Kisu BT voidaan heti kuivuttuaan poistaa pesemällä esim. Kiilto Linoli, annostus 1 dl / 1 litra vettä.

Kuiva Kiilto Kisu BT-käsitelty lattia voidaan vahata esim. Kiilto Silk-vahoilla.

Kuivumisaika 1 - 24 h. Riittoisuus 25 - 50 m² / 1 l.

Ympäristö ja turvallisuus

Käytettävä suojakäsineitä. Huolehdi hyvästä tuuletuksesta työtilassa. Roiskeet silmistä huuhdeltava runsaalla vedellä, yhteys lääkäriin.

Huomioitavaa

Tuote on jäätyvää.