Käyttöala

Kiilto FP 1000 on 1-komponenttinen, isosyanaatiton ja liuotteeton SMP-liima, joka muodostaa lujan ja hieman elastisen liimasauman. Kiilto FP 1000 on pastamainen ja soveltuu erityisen hyvin lastalevitykseen seinä- ja kattopinnoille. Liimalla on Kansainvälisen Merenkulkujärjestön paloluokitus (IMO FTPC Resolution MSC.61 (67) Part 5) sekä MED-sertifikaatti eli ns. Ruorimerkki. Liima on CE-merkitty ja täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen. Kiilto FP 1000 soveltuu mm. metallin, PVC:n ja betonin päälle liimattavien keraamisten ja lasimosaiikkilaattojen kiinnitykseen. Liiman tartuntalujuus täyttää EN 12003 ja EN 1348 -standardien vaatimukset vesirasituksen jälkeen

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto FP 1000 14 kg/10 l T2454.010
olomuoto

valumaton pasta

Tiheys/ominaispaino

n. 1.45 kg/dm³

Värit

maalarinvalkoinen

Murtolujuus

3,5 N/mm² (DIN53504)

Murtovenymä

65 % (DIN53504)

Avoin aika

n. 30 min (20 °C, 50 % RH)

Kovettumisnopeus

laatoitus saumattavissa 30 min - 2 h kuluttua (20 °C)

Liiman levitysmäärä

300...1 000 g/m²

Pakkauskoot

10 l

pakkasenkestävyys

Tuote suojattava jäätymiseltä, kovettunut tuote on pakkasenkestävä.

Varastointi

Avaamattomana (+10 - +25 )°C lämpötilassa 6 kuukautta.

Käyttöohje

Liimattavien pintojen tulee olla puhtaat. Puhdista liimattavat pinnat hapettumista, rasvasta ym. liasta Kiilto Maalarinpesulla, liuottimella tai hiomalla. Betonille levitettäessä pinnan suhteellinen kosteus saa olla enintään 90%. Levitä liima lastalla tai muulla levityslaitteella toiseen tai molempiin liimattaviin pintoihin. Poista tuoreet liimatahrat kuivalla rievulla ja puhdista pinnat asetonilla tai ksyleenillä. Kovettunut liima voidaan poistaa ainoastaan mekaanisesti. Suosittelemme liimausta tehtäväksi normaalissa huoneen lämpötilassa, liimaus voidaan tehdä myös kylmemmässä (jopa +5…+10 °C), mutta tällöin kovettuminen hidastuu oleellisesti ja levitettävyys heikkenee.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen.

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.