Käyttöala

Kiilto Fireproof 10 on epäorgaaninen täysin palamaton liima. Tuote täyttää laivateollisuuden IMO FTPC Part 1 (IMO Resolution MSC.61 (67)) -paloluokituksen ja sillä on myös MED-sertifikaatti eli ns. Ruorimerkki. Tuote tarttuu lasi- ja mineraalivillaan sekä kuumasinkittyyn teräkseen ilman erillistä primerikäsittelyä. Kiilto Fireproof 10-liiman kanssa voidaan käyttää Kiilto FP Hardener-kovetetta. Kovetteen lisäys nopeuttaa liimasauman läpikovettumista. Katso tarkemmat tiedot Kiilto FP Hardenerin tuote-esitteestä. Liimaa käytetään Palo-ovien ja muiden palamattomien rakenteiden eristeliimauksissa laivanrakennus- ja rakennuspuusepänteollisuudessa.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Fireproof 10 22 kg / 15 l T3101.015
Kiilto Fireproof 10 300 kg/200 l T3101.200
Tyyppi/sideaine

Epäorgaaninen palamaton liima

olomuoto

Keskiviskoottinen pasta

Tiheys/ominaispaino

1,52 kg/dm³ / 20°C

pH

n. 11,3

Värit

Vaaleanharmaa

Viskositeetti

100 000 mPas (Brookfield RVT, 7/20, 20°C)

nahoittumisaika

1 - 3 min

läpikovettuminen

4-48 h (+20°C)

Liiman levitysmäärä

0,5-5 kg/m²v

Puristusaika

4-24 h (+20 °C)

Varastointi

Avaamattomana (+10 - +25) °C lämpötilassa 6 kuukautta.

Käyttöohje

Tarvittaessa karhenna liimattava metallipinta (esim. ruostumaton teräs).
Tämän jälkeen puhdista liimattava metallipinta hapettumista, rasvasta ym. liasta liuottimella tai hiomalla. Poista eristeen pinnalta irtopöly esim. imuroimalla. Levitä liima esim. hammastetulla lastalla toiseen liimattavista pinnoista. Liimaus suoritetaan ns. märkäliimauksena, jolloin liimattavat kappaleet liitetään yhteen välittömästi liiman levityksen jälkeen. Varmista liiman kuivuminen rakenteessa riittävin esikokein.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.