Kiilto CleanGrip
Jäämävapaa puhdistusaine

Kiilto CleanGrip on käyttövalmis golfmailojen grippeihin kehitetty puhdistusaine. Tuotteen avulla saadaan puhdistettua epäpuhtaudet gripin pinnalta sekä poistettua esim. mahdolliset saippuapohjaiset puhdistusainejäämät, mitkä voivat heikentää gripin ominaisuuksia. Puhdas grip mahdollistaa kiinteän kosketuksen golfmailan kanssa, joka ei ole liian tiukka ja parantaa siten swingin tehokkuutta. Toisin kuin saippuapohjaiset tuotteet Kiilto CleanGrip on 100% jäämävapaa eli vapautuessaan vetyperoksidi muuttuu vedeksi ja hapeksi.

Edut ja ominaisuudet

  • Käyttövalmis
  • Helppokäyttöinen
  • Jäämävapaa

100% jäämävapaa. Puhdistusteho perustuu vetyperoksidin aiheuttamaan hapetusreaktioon. Tuote ei jätä pyyhintäjälkiä.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Golfmailojen kumiset gripit

pH

Tuotteen pH: 2.5

Ulkonäkö ja tuoksu

Kirkas neste.

Valmistusmaa

ALANKOMAAT

PakkauskokoTuotekoodiGTIN
6 x 750 ml 41014 6417964410143
Varastointi

Varastointi 2 v. valmistusajankohdasta. Suojeltava jäätymiseltä. Säilytä tuote kuivassa ja viileässä paikassa auringonvalolta suojattuna.

Käyttöohje

Puhdistus: Suihkuta mikrokuitupyyhkeeseen tai suoraan gripin pinnalle. Huomioi riittävä kosteus: Gripin pinnan on kostuttava, jotta puhdistava vaikutus tapahtuu. Ei vaadi huuhtelua vedellä. Tarvittaessa kuivaa gripin pinta puhtaalla mikrokuitupyyhkeellä ja toista käsittely tarvittaessa.

Ympäristö ja turvallisuus

Vapautuessaan vetyperoksidi muuttuu vedeksi ja hapeksi. Pakkaukset valmistetaan PE-HD muovista, joka on ympäristömyötäinen, täysin kierrätyskelpoinen ja poltettava materiaali.

Huomioitavaa

Käytä tuotetta vain golf mailojen grippien puhdistamiseen. Tuote ei sovellu mailojen tai muiden välineiden puhdistamiseen. Tuote ei korjaa gripin normaalista kulumisesta johtuvaa otteen heikkenemistä eikä kumin luontaista vanhenemista. Älä sekoita tuotetta muiden puhdistusaineiden kanssa. Käytä kemiallisia tuotteita turvallisesti. Lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä. Tutustu käyttöturvallisuustiedotteeseen.

TehoaineVaikutus
Stabiloitua vetyperoksidia (1 %) Stabilointiaineena peretikkahappo.