Kiilto Cleaner 303
Liuotinseos

Liimattavien pintojen puhdistusaine.

Linkit

Dokumentit

Käyttöala

Kiilto Cleaner 303 on tarkoitettu pintojen puhdistukseen ennen liimausta tai muuta käsittelyä. Tuote on liuotinseos, joka poistaa tehokkaasti rasvan ja lian erilaisilta metalli- ja muovipinnoilta. Ei sisällä aromaattisia liuottimia. Kiilto Cleaner 303 soveltuu erityisesti käsittelemättömien, sinkittyjen tai anodisoitujen metallipintojen puhdistamiseen. Voidaan käyttää myös muoveille, mutta yhteensopivuus on aina testattava ennen käyttöä. Soveltuu sekä tuoreiden Kestopur- ja Kiiltoflex-liimajäämien puhdistamiseen liimatuilta pinnoilta että metallisten työvälineiden puhdistamiseen.

HUOM! Kiilto Cleaner 303:a ei saa käyttää liimanlevityslaitteiden automaattipesuihin.

PakkauskokoTuotekoodi
Kiilto Cleaner 303 5 l T3808.005
Tiheys/ominaispaino

n. 0,7 kg/l

Varastointi

Avaamattomana (+10 -+25) °C lämpötilassa 36 kk.

Käyttöohje

Pyyhi pinta huolellisesti kostutetulla nukkaamattomalla kankaalla. Liikuta kangasta yhdensuuntaisin vedoin, ei pyörivin liikkein. Vaihda kangasta riittävän usein puhtaaseen.

Jos pinnasta täytyy poistaa likaa tai hapettumia hiomalla tai pinta karhennetaan ennen liimausta, puhdituskäsittely on tehtävä ennen hiontaa. Hionnan tai karhennuksen jälkeen hiontapöly on poistettava ja pinta suositellaan puhdistamaan uudelleen Kiilto Cleaner 303:lla. Liimaus voidaan tehdä, kun pinta on kuivunut. Tyypillisesti kuivatusaika on noin 10 min +20 ˚C lämpötilassa.

Tuoreet liimajäämät kannattaa poistaa ensin pyyhkimällä kuivalla liinalla tai paperilla ja viimeistelemällä Kiilto Cleaner 303:een kastellulla nukkaamattomalla kankaalla.

Lisätiedot

Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Käyttäjän on varmistettava soveltuvuus käyttötarkoitukseen

Ympäristö ja turvallisuus

Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä. Tutustu tuotteen käyttöturvallisuustiedotteeseen. Tuotteen ja pakkauksen hävityksestä lisää nettisivuillamme.